Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ellen Pompeo showt dancemoves op de set van ‘Grey’s Anatomy’

Ellen Pompeo showt dancemoves op de set van ‘Grey’s Anatomy’

Ellen Pompeo showt dancemoves op de set van ‘Grey’s Anatomy’

Gisteren is het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy van start gegaan en actrice Ellen Pompeo toont op Instagram dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Zo postte ze gisteren een filmpje waarin ze haar dancemoves met de wereld deelt, want naast een geweldige actrice is Pompeo ook een heel goede danseres. 

Tussen de opnames door moet er natuurlijk tijd zijn voor wat ontspanning. Ellen Pompeo, die we kennen als Meredith Grey, gebruikt haar vrije tijd op de set om met haar collega’s een paar dansbewegingen te leren. Samen met Debbie Allen (Catherine Avery) en muziekproducer Norm Thump Nixon geeft het trio werkelijk alles op het nummer For Free van DJ Khaled en Drake. Niet meteen een voor de hand liggende muziekkeuze, maar ze kan het zeker hebben.

It goes on and on….@shondarhimes WE ARE WORKING OUR ASSES OFF!!! 😜 #seasonwhat??? #shondalandproblems #ourfansarethegreatest 🙌🏾❤️💋 @thumpnixon @therealdebbieallen

Een video die is geplaatst door Ellen Pompeo (@ellenpompeo) op

De actrice plaatste enkele uren later nog een leuke video op haar Instagram, waarin ze samen met Camilla Luddington (Jo Wilson) de diva in zich laat bovenkomen. Zo vragen ze aan fotografen om te stoppen met foto’s nemen, terwijl ze eigenlijk alleen op de set staan. Hilariteit alom! Wij zouden alvast heel graag eens figureren in de serie!

Greys Anatomy season 13 tonight 8 o’clock!!!! … #whosready? #greysanatomy @camillaluddington

Een video die is geplaatst door Ellen Pompeo (@ellenpompeo) op

Lees ook:

Copyright: Sandie Stroobants