Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > EINDELIJK: WhatsApp krijgt een nieuwe functie waar we al jarenlang op wachten

EINDELIJK: WhatsApp krijgt een nieuwe functie waar we al jarenlang op wachten

EINDELIJK: WhatsApp krijgt een nieuwe functie waar we al jarenlang op wachten

Heb jij ook al vaak gewenst dat je een berichtje dat je verstuurd hebt weer zou kunnen intrekken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want WhatsApp komt met een nieuwe functie die al je dromen doet uitkomen. Dankzij ‘Revoke’ kan je binnenkort foute berichtjes of drunken texts annuleren en je de jaren van schaamte besparen. Hoera!

We wachten er al jarenlang op en eindelijk worden onze gebeden verhoord. Geen dronken sms’jes of berichtjes naar de verkeerde persoon meer in de toekomst, want WhatsApp is onze redder in nood. De populaire app komt met een nieuwe functie die ons de kans geeft om alles wat we gezegd hebben – maar eigen niet zo bedoelden – terug te nemen.

Minpuntje

Je berichtje zal dus verwijderd worden uit je eigen chat, maar ook de ontvanger zal je boodschap niet meer kunnen bekijken. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn en er is wel een kleine maar… aan verbonden. De ontvanger zal namelijk de melding ‘Sender revoked the message’ te zien krijgen waardoor hij zal weten dat je het bericht hebt verwijderd. Nuja, zolang het maar verwijderd is, toch?

Wanneer we de nieuwe functie zullen kunnen gebruiken, is jammer genoeg nog niet bekend. Revoke is namelijk nog maar net ontdekt door de makers van WhatsApp en moet nog verder ontwikkeld worden. Maar dat de optie er wel degelijk aankomt, is wel al officieel bevestigd.

Lees ook: