Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eindelijk! Oprah Winfrey schrijft een kookboek

Eindelijk! Oprah Winfrey schrijft een kookboek

Eindelijk! Oprah Winfrey schrijft een kookboek

Hoewel we allemaal grote fan zijn van Ellen DeGeneres, blijft Oprah Winfrey toch altijd een speciaal plekje in ons hart houden. Voor wie haar te erg mist op de dagelijkse televisie is er gelukkig goed nieuws: de voormalige talkshowhost heeft een kookboek geschreven.

Van 1986 tot 2011 was de Oprah Winfrey Show voor veel mensen ’s middags vaste prik. Van haar befaamde Favorite Things“you get a car, you get a car, everybody get’s a car!”– tot de boekenclub, Oprah was de trendsetter en de ultieme America’s sweetheart. Samen met Dr. Phil en Dr. Oz (inmiddels hebben beide heren hun eigen spin-off) behandelde Oprah allerlei struggles uit het dagelijks leven.

Haar eigen onzekerheden schuwde ze in de show overigens niet. Oprah worstelde al die jaren met haar gewicht en kon soms per seizoen compleet gedaantewisseling ondergaan – iets waar heel de wereld vervolgens getuige van was en waar ze zelf openhartig over sprak.

Vooral brood (“i love bread!”) kon ze maar moeilijk laten staan. En waarom zou ze ook? In haar nieuwe kookboek geeft ze een inkijkje in haar gezonde, bewuste en vooral smakelijke gerechten. Jalapeno-kaasbagels, anyone?

Lees ook: