Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het eerste gezonde fastfoodrestaurant in Nederland is een feit!

Het eerste gezonde fastfoodrestaurant in Nederland is een feit!

Het eerste gezonde fastfoodrestaurant in Nederland is een feit!

Geen fan van ongezond eten, maar wel een voorstander van snelheid à la McDonald’s? Dan hebben we heuglijk nieuws voor je, want Nederland heeft vanaf nu een heus ‘Natural Fast Food’ restaurant!

Gezond en betaalbaar
De Britse Naturally Fast Food-keten LEON heeft voor het eerst een vestiging geopend in Nederland. Het biedt gezonde en natuurlijke maaltijden aan, die binnen twee minuten klaar zijn en nog betaalbaar zijn ook.

Gemakkelijk
De Britse CEO John Vincent heeft met deze keten als doel om voor jezelf zorgen gemakkelijker te maken. ‘Daarom vroegen we ons af hoe fastfood eruit zou zien in de ideale wereld. Op de locatie en snelheid na zou alles anders zijn: het eten moet ongelooflijk lekker smaken, de ingrediënten moeten voedzaam en natuurlijk zijn en de maaltijden betaalbaar.’ Alle producten komen van lokale leveranciers en boeren die zorgvuldig geselecteerd zijn. Ook streeft de gezonde fastfoodketen ernaar zoveel mogelijk suiker- en vetvrij eten te serveren.

Menu
Op het menu vind je onder andere een Original Superfood Salad (€ 6,25), Chicken Lemon & Olive Tagine (€ 8,75) en Moroccan Meatballs (€ 8,75), wat gezond eten wel heel aantrekkelijk maakt! Niet gek dus dat Engeland al 36 LEON-restaurants telt. In Nederland vind je het restaurant op Schiphol Plaza. Wij gaan binnenkort eens proeven, jij ook?

Bron: Glamour

Lees ook: