Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Héél leuk babynieuws: de allereerste ‘First Dates’-zwangerschap is een feit

Héél leuk babynieuws: de allereerste ‘First Dates’-zwangerschap is een feit

Héél leuk babynieuws: de allereerste ‘First Dates’-zwangerschap is een feit

Lang niet alle afspraakjes die de revue passeren in ‘First Dates’ lopen uit op iets moois, maar zo nu en dan zit er wél een match made in heaven tussen. En als kers op de taart is nu de allereerste zwangerschap die voortgekomen is uit het programma een feit!

‘First Dates’-baby

Afgelopen november was de uitzending van First Dates op televisie te zien, waarin Gerard Dronkers en Carin Damen bij elkaar aan tafel schoven. Hun drankje aan de bar en gezamenlijke diner smaakten naar meer: de twee kregen een relatie en verwachten nu zelfs een kindje.

Oktober 2020

Op Instagram verklappen de makers van First Dates het heuglijke nieuws. “De állereerste First Dates-baby is (over een paar maanden) een feit! Gefeliciteerd Carin en Gerard!”, wordt er bij een foto van het stel geschreven. Uit de achtergrond van het kiekje blijkt dat de twee in oktober hun kindje in de armen mogen sluiten.

Lees ook
‘First Dates’-barman Victor open over eigen relatie én ziekte van zijn vriendin

Leuk verhaal

De felicitaties stromen binnen voor Carin en Gerard. “Wat leuk om te zien!!! Je ziet heel vaak dat mensen elkaar helemaal zien zitten, vervolgens op het einde… geen contact meer. Heel vreemd eigenlijk. Dit is leuk, leuk verhaal voor later!”, aldus een enthousiaste fan. Een andere volger schrijft: “Wat leuk! Gefeliciteerd. Dat was ook een hele leuke match, goed aan elkaar gewaagd!”

De aflevering met Carin en Gerard terugkijken? Dat kan hier. De tekst gaat verder onder de post.

Boze ‘First Dates’-kandidaten

Dat First Dates voor Carin en Gerard iets heel moois in petto heeft gehad, moge duidelijk zijn. Maar niet alle oud-kandidaten van het programma waren na afloop even blij. Meerdere deelnemers vonden het allesbehalve leuk om zichzelf terug te zien op televisie en hingen onlangs de vuile was buiten over de BNNVARA-hit. “Toen ik de avond van de uitzending voor de buis zat, herkende ik mezelf niet terug”, vertelde een woedende dater in De Volkskrant. “Ik keek naar een jongen die alleen over zichzelf praatte; die zijn date geen enkele vraag stelde. Nu was ik plots zelf de idioot.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BNNVARA, Instagram