Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bijzonder babynieuws: allereerste ‘First Dates’-baby is geboren (en is écht een dotje)

Bijzonder babynieuws: allereerste ‘First Dates’-baby is geboren (en is écht een dotje)

Thuis & wonen
Bijzonder babynieuws: allereerste ‘First Dates’-baby is geboren (en is écht een dotje)

De meest ongemakkelijke gesprekken komen voorbij in ‘First Dates’ en lang niet alle afspraakjes lopen uit op een relatie. Maar dat betekent niét dat er helemaal geen echte liefde opbloeit in het programma. Sterker nog, tussen Gerard en Carin is het al een tijdje dikke mik en inmiddels zijn de twee zelfs ouders geworden van de allereerste ‘First Dates’-baby.

‘First Dates’-baby geboren

Op Instagram maakt de kersverse vader het heuglijke nieuws bekend met een schattige foto van het pasgeboren jochie. “Ons wondertje. James Ethan Dronkers, 29-10-2020”, schrijft Gerard bij het kiekje.

Felicitaties

Het regent felicitaties voor het First Dates-koppel. “Aaahhhh, gefeliciteerd met jullie mooie mannetje”, luidt een van de vele reacties. Iemand anders schrijft: “Gefeliciteerd met de geboorte van baby James!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ons kleine wonder II James Ethan Dronkers 29-10-2020 ❤️ II

Een bericht gedeeld door Gerard Dronkers (@sjeraarr) op

Lees ook
‘En plein public’ op zoek naar de liefde: ook déze BN’ers doen mee aan ‘First Dates VIPS’

Bijzonder liefdesverhaal

In november 2019 was de uitzending van First Dates op televisie te zien, waarin Gerard Dronkers en Carin Damen bij elkaar aan tafel schoven. Hun drankje aan de bar en gezamenlijke diner smaakten naar meer: de twee kregen een relatie, die inmiddels is bekroond met zoon James Ethan Dronkers. De aflevering met Carin en Gerard terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BNNVARA, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee