Je bent hier: Home > Thuis > Eerste beelden ‘Grey’s Anatomy’-spinoff met brandweermannen online

Eerste beelden ‘Grey’s Anatomy’-spinoff met brandweermannen online

Thuis
Eerste beelden ‘Grey’s Anatomy’-spinoff met brandweermannen online

De hitserie Grey’s Anatomy draait al dik 14 seizoenen en er staan er nog zeker twee op de planning. Natuurlijk hebben we zin in nieuwe afleveringen van de serie vol knappe dokters, maar we kijken minstens nét zo erg uit naar de spinoff met sexy brandweermannen, die dit voorjaar van start gaat. Afgelopen week verschenen de eerste beelden van de nieuwe serie.

Lees ook
Feelin’ hot, hot, hot: er komt een Grey’s Anatomy-spinoff met brandweermannen!

Ook werd bekend dat de spinoff Station 19 gaat heten.

Hallo, dokter
In een korte teaser met enkele beelden uit de nieuwe serie wordt de échte trailer, die donderdag verschijnt, groots aangekondigd. We zien al behoorlijk wat spektakel (dat belooft wat) én dokter Ben Warren voorbijkomen, die besloot het ziekenhuis te verlaten voor de brandweerkazerne.

Lekker pendelen
Station 19, een kazerne in Seattle slechts een paar blokken van het Grey Sloan Memorial Hospital verwijderd (laat die character crossovers maar komen!), beleeft z’n première op de Amerikaanse zender ABC op 22 maart. Het eerste seizoen telt toen afleveringen.

Kom maar door
Waar en wanneer de serie op de Nederlandse televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend. Net 5, we kijken naar jou…

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Still uit video