Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Genieten: eerste beelden BN’er-uitzending ‘First Dates’ zijn eindelijk hier

Genieten: eerste beelden BN’er-uitzending ‘First Dates’ zijn eindelijk hier

Genieten: eerste beelden BN’er-uitzending ‘First Dates’ zijn eindelijk hier

Aanstaande vrijdag is het alweer 14 februari, traditiegetrouw Valentijnsdag en daarmee dé dag van de liefde. De makers van ‘First Dates’ konden dan ook haast niet anders dan een bijzondere aflevering opnemen om die avond uit te zenden. In de hoofdrol: verschillende BN’ers schuiven aan voor een romantisch – en vooral ongemakkelijk – diner. En de eerste beelden beloven al veel goeds.

Maanden geleden kondigden de makers van First Dates al aan met een BN’er-special te komen, en nu is het moment bijna daar. In de uitzending gaan radio-dj Giel Beelen (42), presentator Sipke Jan Bousema (43), vlogger Yvonne Coldeweijer (33), stylist Maik de Boer (59) en actrice Mariska van Kolck op zoek naar de liefde.

Tinder-date

Op social media zijn de eerste fragmenten opgedoken van de bijzondere aflevering. Hierin is te zien hoe Giel mogelijk ‘de liefde van zijn leven datet’, Yvonne enorm onder de indruk is van de looks van haar date en Sipke tegenover een oude Tinder-date komt te zitten. “Dus dit is heel grappig, want ik heb zijn nummer al”, horen we hem zeggen tegen barman Victor.

Lees ook
Wat een verschil: zó zag ‘First Dates’-barman Victor er 10 jaar geleden uit

Nieuwe liefde

Giel Beelen lijkt er in elk geval volledig voor te gaan. Als we de geruchten mogen geloven, zou hij inmiddels het hart van zijn date Malou hebben veroverd. Zelf zwijgt hij nog – niet geheel onlogisch, aangezien hij vast een contract heeft getekend – maar dat duurt vast niet lang meer. Bekijk hieronder de eerste beelden.

De tekst gaat verder onder de video.

Ontkenningsfase

Hoewel Giel Beelen vorig jaar nog ontkende mee te gaan doen aan First Dates, zal hij dus toch te zien zijn in de special. De radio-dj vertelde eerder in zijn ochtendshow op Radio Veronica te zijn gebeld door het productieteam van het datingprogramma. “Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon”, zei hij destijds. Hij voegde eraan toe er toch nog over na te gaan denken. Dat leek zijn sidekick Jurgen Latijnhouwers een goed idee: “Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen. Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen.” Mogelijk dat die wijsheid nu dus werkelijkheid wordt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee