Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Emotionele aflevering ‘Beste Zangers’ (en met name optreden Stef Bos) maakt diepe indruk op kijkers

Emotionele aflevering ‘Beste Zangers’ (en met name optreden Stef Bos) maakt diepe indruk op kijkers

Thuis & wonen
Emotionele aflevering ‘Beste Zangers’ (en met name optreden Stef Bos) maakt diepe indruk op kijkers

Donderdagavond is alweer het dertiende seizoen van ‘Beste Zangers’ van start gegaan en zagen maar liefst 1,3 miljoen kijkers de aftrap van de nieuwe reeks. In tranen als we Twitter mogen geloven, want de uitzending heeft behoorlijk wat indruk gemaakt. Niet alleen Suzan en Freek hielden het niet droog, ook televisiekijkend Nederland moest de tissues erbij pakken.

Beste Zangers

In de eerste aflevering van Beste Zangers was het de beurt aan zangduo Suzan en Freek om zich te laten verrassen met covers of andere liedjes die bijzonder voor hen zijn. En met kneiters van hits kon het niet anders dan dat het een geslaagde aflevering worden. Als het avond is en Blauwe dag werden door Milow en Wulf in een Engels jasje gestoken, terwijl Sanne Hans juist ging voor een lied in het dialect. Tabitha schakelde de hulp van Rolf Sanchez in om nog een beetje zon naar Ibiza te brengen, maar het was toch echt Stef Bos die de show wist te stelen.

De tekst gaat verder onder de beelden.

Tranen bij optreden Stef Bos

Stef Bos bracht een bijzondere versie van Lied voor niemand anders, een hit van Suzan en Freek zelf. Zijn optreden zorgde niet alleen voor tranen bij het zangduo op de bank, maar ook twitterend Nederland was even stil. “Stef Bos verandert in een handomdraai Voor niemand anders van Suzan en Freek in de nieuwe Papa“, is onder meer te lezen.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Verwarring

Toch zorgde de eerste aflevering van Beste Zangers ook voor wat verwarring bij de kijkers thuis. Want waar was de anderhalve meter afstand tussen de bekende Nederlanders? Aan het begin van de show werd vooraf vermeld dat het programma vóór de coronacrisis was opgenomen, maar dat moeten sommige fans gemist hebben. Het zag er dan misschien even gek uit, maar de makers deden in dit geval toch echt niets verkeerd.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Zóveel zin in! Eerste beelden van nieuw seizoen ‘Beste Zangers’ smaken naar meer

Al met al waanzinnige eerste show

Wat duidelijk moge zijn, is dat kijkers van Beste Zangers alleen maar lovende woorden over hebben voor de eerste uitzending. Het is volgens fans dan ook een veelbelovend seizoen. “Diep onder de indruk”, benadrukt een kijker. “Diep onder de indruk.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Story.nl, Twitter | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee