Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eens of oneens? ‘Boodschappen laten bezorgen is misschien een luxe, maar het gemak is veel waard’

Eens of oneens? ‘Boodschappen laten bezorgen is misschien een luxe, maar het gemak is veel waard’

Thuis & wonen
Eens of oneens? ‘Boodschappen laten bezorgen is misschien een luxe, maar het gemak is veel waard’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Boodschappen laten bezorgen is misschien een luxe, maar het gemak is ontzettend veel waard’.

Meningen van Flair-lezeressen

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Ria: Luxe? Ik vind het ideaal en het bespaart me geld, doordat ik geen nutteloze dingen meeneem…

Moniek: Mee eens! Eén keer in de twee weken laat ik de grote boodschappen bezorgen. Het liefst als onze kleintjes op bed liggen. Zeker in deze tijden ideaal.

Anneke: Ik ga liever zelf naar de winkel. Zo kom je nog eens buiten.

Nathalie: In deze tijden zalig! Geen mensen die de regels van corona-afstand niet kennen, want dat zijn er verdikke veel? Dus daarom…

Marlies: Gelukkig kan het weer. Wij doen het al jaren, maar tijdens corona was de planning iedere keer vol. Gelukkig kan het weer! Schoonmaakster is net zoiets, ook dubbel en dwars het geld waard!

Helma: Ik vind het veel te leuk om zelf de supermarkt in te gaan waar ik al 26 jaar kom. Elke dag ga ik en maak altijd een praatje met het personeel. Supergezellig en zeker geen opgave.

Desiree: Een uitkomst, elke week scheelt het zo veel gedoe en tijd.

Reina: Ik wist niet dat boodschappen online bestellen en laten bezorgen zo fijn is. Ik was altijd een halve dag bezig om mijn boodschappen te doen. Op de fiets, veel gesjouw… door weer en wind. En nu kost het maar tien minuten van mijn tijd. Ik doe nu andere leuke dingen op mijn vrije dag. Nu meer tijd voor mezelf.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Influencers die doorslaan in body positivity posts roepen meer irritatie op dan bewondering’

Sonja: Paar keer geprobeerd, maar de producten vaak niet lang meer houdbaar en verse groente niet echt vers meer. Kies het dan liever zelf uit in de winkel.

Iris: Volgens mij ben ik de enige die boodschappen doen als een uitje ziet. Ik heb er geen problemen mee, snuister gelijk even bij de lokale winkeliers, doe alles op m’n gemak en haal boodschappen wanneer ik zin heb. Nu scheelt het denk ik ook dat ik geen kids heb en maar vier dagen per week werk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee