Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit is handig: een pedicuretrucje voor thuis dat echt werkt

Dit is handig: een pedicuretrucje voor thuis dat echt werkt

Dit is handig: een pedicuretrucje voor thuis dat echt werkt

Heb je last van eelt op je voeten? Bespaar geld door zelf voor pedicure te spelen, met behulp van dit fijne pedicure trucje dat je gegarandeerd gaat helpen. Ideaal voor de budgetvriendelijke portemonnee. 

Move over pedicure: dit trucje werkt

Waarschijnlijk heb je het al in de kast staan, het hulpmiddel voor zachte en verzorgde voeten: mondwater. Goed voor meer dan alleen een frisse adem. Vul een emmer of teiltje met evenveel water als azijn, voldoende om je voeten in onder te dompelen, en voeg daar een flinke scheut mondwater aan toe. Zet je voeten in het badje en laat ze een kwartiertje weken. Het resultaat: mooie voeten!

Let op!

Mondwater en azijn bevatten niet-agressieve zuren die je huid exfoliëren, als een soort scrub. Zorg dat er benzoëzuur of benzoic acid in het mondwater zit, dan zit je goed. Door er water aan toe te voegen, wordt het minder sterk voor de voeten en voorkom je irritatie.

Lees ook
Deze kleur nagellak kun je volgens een expert beter links laten liggen als bruid

Zelf aan de slag

Een voetmassage of frisse nagellak: ook met eelt, velletjes, ingegroeide teennagels, kalknagels of eksterogen is een professionele pedicure fijn. Trakteer jezelf dus eens op een echte professionele behandeling! Daarna zal je merken dat het veel makkelijker om alles zelf netjes bij te houden. Wil je zelf aan de slag en je voeten een snelle touch-up geven? Dat kun je doen met dit stappenplan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld: iStock