Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Missie microvarken, bakfietspech en een ‘kotsgasme’: ‘Echte Gooische Moeders’ is weer gieren

Missie microvarken, bakfietspech en een ‘kotsgasme’: ‘Echte Gooische Moeders’ is weer gieren

Thuis & wonen
Missie microvarken, bakfietspech en een ‘kotsgasme’: ‘Echte Gooische Moeders’ is weer gieren

Het is weer woensdag, een dag waar we sinds vorige week vol verwachting naar uitkijken vanwege de verrassend vermakelijke comeback van ‘Echte Gooische Moeders’. Pauline, Bo, Leslie, Florine en Kimberly zijn ruim twaalf jaar na hun ‘Echte Gooische Meisjes’-avontuur terug. Iets ouder, iets meer volwassen en nog net zo kak.

Kotsgasme

In de uitzending van 11 november gluren we weer mee met de dames die ons een inkijkje geven in hun Gooische levens. Pauline komt direct met een lekkere binnenkomer. In de beautysalon van Kimberly biecht ze haar allergrootste fetisj op: het kijken van YouTubevideo’s waarin puisten worden uitgeknepen. Een korte verklaring van de blondine: “Ik moet dan kotsen en klaarkomen tegelijk. Ik vind het vies, maar tegelijkertijd ook zó lekker om te zien.” Kimberly’s lunch komt nog niet boven borrelen…

Missie microvarken

Kimberly zorgt ook weer voor het nodige vermaak als ze samen met Leslie op pad gaat voor een boerderijvriendje voor ‘Kippi-Wan’ & co. Zoontje Morris wil een microvarken, dus ja, waarom ook niet? Tijdens een oriënterend bezoek aan een boerderij waar daadwerkelijk een roze viervoeter gekocht kan worden, blijkt het idee van een varken als huisdier leuker dan de werkelijkheid. Ze blijken immers niet mooi, stinken en worden toch groter dan gedacht. Hoewel Kimberly herhaalt al haar hele leven te dromen van een boerderij met dieren, lijkt de ‘verkoopboerin’ dat nog niet helemaal voor zich te zien. We quoten: “Dames! De kalkoen doet niks!” en “Die nagellak is veel te wit voor op een boerderij, hoor”. XD

Leven met een ondernemertje

Verder zien we Bo rondrijden in haar ‘topbak’ – a.k.a. een zwarte Range Rover-mamataxi. Stop één is de speelgoedwinkel waar zoontje Boyd iets mag uitzoeken omdat zijn tand eruit is. “Hij mocht van mij eigenlijk uitzoeken wat-ie wilde hebben, maar ik vind het toch mooi om te zien dat hij het gelukkigst wordt van een potje slijm van 1 euro”, klinkt Bo trots. Stop twee is vriendin Liselot, waar de kids mogen spelen en mama ondertussen “heerlijk bij kan kleppen met een lekker roseetje”. Daar komen de twee vriendinnen tot de conclusie dat ze dolblij zijn met een man die niet vaak thuis is. “Dat vind ik eigenlijk wel lekker. Het zijn ondernemertjes hè, daar vallen wij op.” Hondje ‘Porsche’ (manlief is autohandelaar) die op de achtergrond in de tuin kakt, maakt het plaatje compleet.

Bakfietspech

Zelfbenoemd ‘oermoeder’ Paulien keert ook nog even terug in beeld en blijkt dezelfde “Rolls Royce onder de bakfietsen” te bezitten als Bo. Het lijkt alleen tijd voor een APK’tje, want middenin het dorp staat ‘Pau’ plots met een lege accu. Vlak nadat ze zegt dat het zo’n handig ding is omdat-ie elektrisch is en ze dus niet zo zwaar hoeft te trappen, zien we haar – je raadt het al – als een malle trappen op het zware gevaarte.

Kinderwens

Maar alle gekheid op een (kippen)stokje: in Echte Gooische Moeders is er – anders dan in de voorganger van de serie – ook ruimte voor serieuze, volwassen problemen en dilemma’s. Zo is Pauline erg open over haar wens voor een derde kindje. Het wil al twee jaar niet lukken en hormoonbehandelingen halen niets uit. Ondanks dat ze al gezegend is met twee zoontjes wil de blondine zich er nog niet bij neerleggen. Ze probeert af te vallen voor meer slagingskans en waagt zich aan accupunctuur.

Als mama worden moeilijk is…

Florine had ook de grootste moeite met zwanger raken, maar haar is het dit jaar vast wél eindelijk gelukt. Aan dat blijde nieuws ging wel een hoop verdriet en frustratie vooraf. “Om me heen kregen steeds meer vriendinnen kinderen en bij mij wilde het maar niet lukken. Toen mijn allerbeste vriendin Leslie zwanger raakte, dacht ik wel: wáárom lukt het mij nou niet?!”

Lees ook
Kijkers gieren het uit om uitspraken in reality-reünie ‘Echte Gooische Moeders’: ‘Veeg me op!’

Name dropping

In de uitzending van woensdag is haar gender reveal-party te zien. Dankzij een IUI-behandeling, waar Pauline zich ook aan gaat wagen, komt er een… jongetje! Dat was niet meer heel erg spannend voor de kijkers: afgelopen zondag beviel Florine van haar zoontje (dat deze wel héél opmerkelijke naam kreeg). Pauline heeft de namen voor haar derde spruit ook alvast klaarliggen: Madeliefje óf Roderik Bisschop van Tuinen. Helemaal sjiek, hoor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Videoland | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee