Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeps: gevoelig optreden Waylon, Willeke en Wibi in ‘DWDD’ bruut verstoord

Oeps: gevoelig optreden Waylon, Willeke en Wibi in ‘DWDD’ bruut verstoord

Thuis & wonen
Oeps: gevoelig optreden Waylon, Willeke en Wibi in ‘DWDD’ bruut verstoord

In de nieuwste aflevering van ‘DWDD’ zetten Waylon (39), Willeke Alberti (75) en Wibi Soerjadi (50) een prachtig en vooral gevoelig optreden neer met hun versie van Willeke’s nummer ‘Samen Zijn’. Maar helaas werd de performance bruut voor televisiekijkend Nederland bruut verstoord door een foutje achter de schermen…

In een van de laatste uitzendingen van De Wereld Draait Door (DWDD) waren ‘de 3W’s’ op bezoek: Waylon, Willeke en Wibi. Tijdens hun uitvoering van het nummer Samen Zijn werd er alleen ergens op een verkeerde knop gedrukt, waardoor ineens presentatrice Antoinette Hertsenberg van Radar op de buis verscheen.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Oeps

Te zien was dat Antoinette even snel haar promo wilde opnemen en zich van geen kwaad bewust was. “Ik heb nog twee minuten, jongens. Eerst even snel de promo opnemen”, hoorden kijkers van DWDD haar zeggen. Zij waren dan ook meteen uit het emotionele moment gerukt en klommen meteen in de virtuele pen. “Als de peuter van de eindregisseur aan de laptop zit”, aldus een kijker. Een ander grapt: “Ehm, waar is dat knopje voor?”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Niet alleen maar lovende woorden

Los van alle grappen en grollen over het foutje in de uitzending ging het op Twitter ook los over het optreden zelf. Waar de ene kijker de uitvoering emotioneel en mooi vond, leken de negatieve reacties de overhand te nemen:

De tekst gaat verder onder de tweets.

 

‘Wees lief’

Na de megablunder was de kijker weer terug in de studio van DWDD voor een paar mooie woorden van Waylon: “Blijf gezond en blijf veilig. Wees lief voor elkaar.” Omdat de optredens van Willeke, Waylon en Wibi zijn afgezegd kwamen de drie bij elkaar. “Verschillende generaties, verschillende stijlen die elkaar nu vinden terwijl ze elkaar anders misschien niet hadden gevonden”, zei Waylon.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
BN’ers en kijkers pleiten voor verlenging ‘DWDD’: ‘Onverantwoord als Matthijs nu zou stoppen’

#Samenzijn

Voordat de drie aan hun versie van Samen Zijn begonnen werd een oproep gedaan aan de kijker: maak een video van wat je aan het doen bent in deze tijd van isolatie met de hashtag #samenzijn. Ook Waylon roept via Instagram zijn volgers op om mee te doen. “Zingend, aan het werk, vanuit je isolement aan een bakje koffie, aan de spelletjes, alles is mogelijk”, schrijft de zanger bij onderstaande video. “Laat Nederland zien dat we, ook al zijn we apart, ons niet alleen hoeven te voelen!”

Heb je de aflevering van ‘DWDD’ gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Doe nu mee aan de “Samen Zijn Challenge” ❤️ POST EEN FILMPJE VAN JOUW QUARANTAINE LEVEN MET DE HASHTAG #SAMENZIJN. Zo zijn we online samen! Zingend, aan het werk, vanuit je isolement aan n bakje koffie, aan de spelletjes, alles is mogelijk. Laat Nederland zien dat we, ook al zijn we apart, ons niet alleen hoeven te voelen!! Daag 3 mensen uit ditzelfde te posten ❤️ Ik nomineer vanuit mij in ieder geval : @chantaljanzen.official @alibspec en @lilkleine P.s. De hele clip is nu te zien op YouTube #linkinbio En vanaf donderdag te beluisteren op de streamingdiensten. De opbrengst van het downloaden gaat naar de #willekealbertifoundation #ilovemyfriendsandfamily #SPREADLOVENOTCORONA

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Twitter | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee