Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handig | Duurzaam wonen

Handig | Duurzaam wonen

Handig | Duurzaam wonen

Wist je dat 90% van de mensen graag duurzamer wil wonen*, maar dat meer dan de helft niet weet waar te beginnen? Klinkt dit herkenbaar?

Duurzaamheid en duurzaam wonen zijn actueler dan ooit. En er zijn redenen genoeg om er zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan: je bespaart geld, je huis knapt ervan op én je draagt een steentje bij aan een betere wereld. Duurzaam wonen hoeft trouwens helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een goede eerste stap is een kijkje nemen op www.langlevejehuis.nl. Doe de test en ontdek hoe het in jouw woning beter kan. Simpel en praktisch. Zonder betweterigheid, in kleine of grote stappen en voor iedereen, of je nu huurt of koopt. Want een beetje verantwoord wonen is nooit weg.

 

Kleine stappen, groot verschil

Energie besparen kan in grote stappen – denk aan zonnepanelen op je dak of het isoleren van je huis – maar ook in kleine stappen. Met deze drie tips kun je vandaag nog beginnen:

1)      Draai de verwarming dicht in ruimtes waar niemand is. Zo houd je gemiddeld 250 euro per jaar in je portemonnee.

2)      Gebruik elk apparaat in je huis efficiënt. Draai pas een was als de trommel vol is en zet de tv uit (en dus niet op stand-by) als er niemand naar kijkt.

3)      Iedere minuut korter douchen, bespaart je op jaarbasis ruim 25 euro.

 

Win een evohome systeem ter waarde van 1495 euro

Doe je nu de test op www.langlevejehuis.nl, dan maak je kans op een evohome systeem t.w.v. 1495 euro. Hiermee kun je voor elke ruimte in huis apart de temperatuur bepalen en dus direct energie besparen!

Doe de test op langlevejehuis.nl. 

*Dit onderzoek is gedaan is gedaan onder de deelnemers van Stay or Go.