Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > DROOMBAAN! RTL zoekt mensen die door Azië willen reizen

DROOMBAAN! RTL zoekt mensen die door Azië willen reizen

DROOMBAAN! RTL zoekt mensen die door Azië willen reizen

Zou jij ook het liefst morgen met een grote rugzak willen vertrekken en de wereld rondreizen? Velen onder ons, maar het financiële plaatje is vaak nog een probleem. Een vliegticket kan al snel honderden euro’s kosten en dan ben je nog maar net vertrokken. Voor al die hopeloze zielen komt RTL met een droomoplossing: ze zoeken namelijk twee mensen die op hun kosten door Azië willen reizen en het hele avontuur willen filmen. Waar kunnen we ons inschrijven?

Het is waarschijnlijk het beste nieuws dat je vandaag te horen zal krijgen, maar het is dus wel degelijk waar. RTL gaat voor een nieuw programma op zoek naar twee backpackers die gedurende drie maanden doorheen Azië willen reizen. Alles wordt voor jou betaald én je krijgt nog extra zakgeld. Klinkt als een droom, toch?

Er is enkel 1 kleine eis… Je moet namelijk twee video’s per week maken, die je zelf filmt en monteert. Maar aan de andere kant, je moeder wil waarschijnlijk toch ook even weten hoe het met je gaat, dus twee video’s is helemaal geen opgave! Tijdens de reis krijgen jullie ook verschillende opdrachten van de kijkers, dus je gaat sowieso dingen doen die je nog nooit gedaan hebt.

Deelnemers moeten beschikbaar zijn van half december tot half maart. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven. Waar wachten jullie nog op?

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee