Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Droombaan: Dit bedrijf betaalt je om whisky te drinken

Droombaan: Dit bedrijf betaalt je om whisky te drinken

Droombaan: Dit bedrijf betaalt je om whisky te drinken

Ben je op zoek naar een nieuwe baan vól uitdagingen en hou je wel van een drankje op z’n tijd? Een Schots bedrijf zoekt mensen die de wereld rond willen reizen om whisky te promoten. En ja, drinken onder werktijd hoort daar dus gewoon bij. Ha!

Lees ook: Bewezen: rode wijn drinken maakt je aantrekkelijker

Drank promoten
Het gaat om het Schotse whiskybedrijf Grant’s, dat op zoek is naar dé ambassadeur die hun drank wereldwijd kan promoten. De enige eisen waaraan je moet voldoen om te mogen solliciteren? Je moet 25 jaar of ouder zijn en vloeiend Engels spreken.

Sollicitatierondes
Wanneer je aan deze eisen voldoet, kun je meedoen aan de zware sollicitatierondes. Want niet alleen moet je goed kunnen drinken, ook moet je zelf de fijne kneepjes van het brouwen kennen. Zo moet je in de eerste ronde zelf een drankje maken met Grant’s whiskey, en je brouwsel delen op Instagram onder de hashtag #Grantsinterview. Uit al deze drankjes worden er 250 mensen gekozen die door mogen naar de volgende ronde.

Winnaar
De tweede ronde bestaat uit het uitvoeren van allerlei opdrachten in Dufftown, het Schotse dorp waar de whisky is ontstaan. Uit deze deelnemers worden drie finalisten gekozen, die in verschillende landen de whisky moeten gaan promoten. Degene met het meeste succes, krijgt uiteindelijk de baan toegewezen. Het is geen gemakkelijke sollicitatie, maar dan heb je uiteindelijk wél echt een droombaan te pakken.

Ben je helemaal enthousiast geworden? Solliciteren kan tot 31 augustus!

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!