Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bevestigd: niet één maar drie (!) geliefde ‘GTST’-personages vertrekken volgende week uit Meerdijk

Bevestigd: niet één maar drie (!) geliefde ‘GTST’-personages vertrekken volgende week uit Meerdijk

Bevestigd: niet één maar drie (!) geliefde ‘GTST’-personages vertrekken volgende week uit Meerdijk

Afgelopen weekend werd bekend dat er binnenkort een nieuw gezicht opduikt in ‘GTST’, maar vrijwel tegelijkertijd zal er ook weer iemand afzwaaien. Of zeg maar gerust ‘iemandEN’, want er vertrekken maar liefst drie (!) inwoners uit Meerdijk. En inmiddels weten we dat dit vertrek voor alle personages níet tijdelijk zal zijn.

Drie (!) personages verlaten ‘GTST’

We weten inmiddels dat het altijd een komen en gaan van personages blijft in GTST, maar dat betekent natuurlijk niet dat elk afscheid even leuk is. En eerlijk, dit vertrek gaat fans hoe dan ook een beetje verdrietig maken. Niet alleen omdat ze met z’n drieën (hallo, zo veel tegelijk) weggaan, maar ook omdat een romance waar wij op hoopten níet gaat ontstaan.

Lucas, Tiffy én Wolf

Dat Ferry Doedens (30) zijn spullen moet pakken, weten we al een tijdje. De acteur had meermaals de coronaregels van zijn werkgever genegeerd, waardoor een ontslag onvermijdelijk was. Hoe zijn personage Lucas uit de soap zou worden geschreven, bleef nog even gissen. Maar toen Tiffy (Cecilia Adorée) ineens begon over een yogavakantie en wereldreis, was één plus één duidelijk twee.

Tiffy ? Daan

Ook begon het er vanaf dat moment steeds sterker op te lijken dat de Sanders-telg niet in zijn eentje voorgoed zou vertrekken, al hadden we toen nog hoop dat Tiffy en Wolf (de soapzoon van Tiffy en Lucas) misschien terug zouden keren. En Tiffy uiteindelijk toch iets zou krijgen met Daan (Dorian Bindels). Én de twee een gezinnetje zouden vormen met Louise en Wolf. En dat het leven Daan eindelijk weer zou toelachen. Én… nouja, zo kunnen we nog wel even doorgaan over de voormalig huisgenoten.

Bíjna zover

Afijn, inmiddels weten we dat een relatie tussen Daan en Tiffy er niet in gaat zitten, want Cecilia Adorée (29) verlaat GTST, zo heeft EndemolShine laten weten aan RTL Boulevard. Na ruim 2,5 jaar komt er een einde aan haar soapavontuur en het afscheid nadert al héél snel. Op dinsdag 9 maart zal de actrice voor het laatst in de serie te zien zijn, net als personages Lucas en Wolf.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Lees ook
Zenuwinzinking van formaat in aantocht in ‘GTST’: Ludo draait volledig door na verlies ‘dierbare vriend’

Maandtrailer ‘GTST’

Fans van GTST staat weer een bloedstollende maand te wachten, zo blijkt uit de nieuwe maandtrailer van de soap. Te zien is bijvoorbeeld dat Ludo (Erik de Vogel) een behoorlijke zenuwinzinking lijkt te krijgen, maar vermoedelijk óók weer op oorlogspad gaat. Het lijkt er bovendien op dat-ie dat niet alleen gaat doen, maar hulp krijgt om zijn aartsrivalen uit de weg te ruimen. En hoe gaat het intussen verder met Daan en zijn drankprobleem? En de zwangerschap van Demi (Noa Zwan)? De tijd zal het leren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Bron: RTL Nieuws | Beeld: RTL, Instagram