Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Blij babynieuws: ‘Dream School’-kandidate Celena is zwanger

Blij babynieuws: ‘Dream School’-kandidate Celena is zwanger

Blij babynieuws: ‘Dream School’-kandidate Celena is zwanger

Het huidige seizoen van ‘Dream School’ is volop aan de gang, met Celena als een van de meest spraakmakende kandidaten. En ze heeft prachtig nieuws: de achttienjarige is namelijk in verwachting!

‘Dream School’-Celena zwanger

In het programma Turn up! op radiozender FunX heeft Celena uit de doeken gedaan over de levensveranderende gebeurtenis. “Ik ben erachter gekomen dat ik zwanger ben”, vertelt ze aan dj’s Youssef een Vanessa. En ze kan niet anders dan zeggen dat ze ontzettend blij is. “Het blijft altijd een mooi momentje.”

Niet zenuwachtig

Of Celena het een spannende periode vindt om zwanger te zijn? “Ik heb die vraag heel vaak gekregen, maar ik ben eigenlijk totaal niet zenuwachtig”, aldus de Dream School-leerling.

Racisme

In de Dream School-aflevering van vorige week vertelde Celena openhartig over het racisme waarmee ze te maken heeft gehad in het dagelijks leven, wat niet alleen bij woorden blijft. “Heel vele mensen wareen daarvan geschrokken en ik heb zoveel liefde om me heen gekregen”, vertelt de blondine erover in de radio-uitzending. “Dat had ik echt niet verwacht.”

Geconfronteerd met jezelf

Ondanks de positieve reacties vindt Celena het niet altijd even gemakkelijk om zichzelf terug te zien op televisie. “Het moeilijkste van alles is dat je heel erg geconfronteerd wordt met jezelf”, geeft ze toe. “Dat vind ik wel echt heel moeilijk af en toe.” Toch weet ze dat ook een positieve draai te geven. “Het is wel heel nuttig, want nu weet ik wat ik aan mezelf moet veranderen.”

Lees ook
Ontroerde kijkers ‘Dream School’ leven mee met rector Eric wegens verdriet om vader

Heftige jeugd

Celena had als kind al een moeilijke start, zo wordt duidelijk in Dream School. Ze werd geboren in Haïti, maar na het overlijden van haar vader kon haar moeder niet meer voor haar zorgen. Het gevolg: Celena ging naar een kindertehuis. Na twee jaar, op vierjarige leeftijd, werd het meisje geadopteerd en kwam ze naar Nederland. Ze kwam in een warm nest terecht en ontpopte zich tot een vrolijk kind. Tot ze acht was en haar adoptiemoeder verloor, waardoor haar vader er alleen voor kwam te staan. Met hem heeft ze een sterke band, maar door alle gebeurtenissen in haar leven kampt Celena met een hechtingsstoornis – wat ze ook merkt in de relatie met haar vader. “Ik denk dat ik hem wegduw, doordat ik zoveel om hem geef”, zegt ze in haar kennismakingsvideo. “Ik denk dat ik bang ben om hem kwijt te raken als ik hem te dichtbij laat, maar dat moet ik juist niet doen.”

‘Dream School’ wordt iedere dinsdagavond uitgezonden op NPO3, om 20.25 uur. Heb je een aflevering gemist en wil je die terugkijken? Dat kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dat knappe koppie van dinsdag is natuurlijk onze prachtige Celena! ​ Kom maar op met die hartjes voor Celena! ❤️

Een bericht gedeeld door DREAM SCHOOL (@dreamschoolntr) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: FunX | Beeld: still, Instagram