Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jaaa, dramaserie ‘Dertigers’ krijgt tweede én derde seizoen: dít is er al bekend over het vervolg

Jaaa, dramaserie ‘Dertigers’ krijgt tweede én derde seizoen: dít is er al bekend over het vervolg

Thuis & wonen
Jaaa, dramaserie ‘Dertigers’ krijgt tweede én derde seizoen: dít is er al bekend over het vervolg

Naast de dagelijkse perikelen in ‘GTST’ konden we eerder dit jaar ook genieten van drama, drama en nóg eens drama in de serie ‘Dertigers’. Heb jij ook zo gesmuld van de NPO-soap? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er is zowel een tweede als derde seizoen in aantocht.

Vervolg ‘Dertigers’

De BNNVARA-dramaserie Dertigers krijgt een tweede en derde seizoen. De opnames staan gepland voor maart 2021. Het tweede seizoen van de dagelijkse serie wordt in het najaar van 2021 uitgezonden, bevestigt de omroep.

Online hit

Het eerste seizoen van de serie waarin een vriendengroep van acht dertigers centraal staat, was dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3. De kijkcijfers van de afleveringen op televisie waren met 250.000 tot 400.000 kijkers niet heel hoog, maar de serie was vooral online een succes. Op NPO Start werd Dertigers 5,3 miljoen keer gestreamd.

Verhaal nieuw seizoen

In het nieuwe seizoen passeren nog steeds herkenbare dilemma’s de revue, beloven de makers. Na het heftige slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt en hun vriendschap heeft standgehouden. Maar gaat dit ook lukken op de lange termijn?

Lees ook
Lekker overzicht: wanneer ál je favo tv-programma’s terugkeren na de zomerstop

Terugkeer alle acteurs

Alle acht vrienden keren allemaal terug in het nieuwe seizoen, gespeeld door Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Jelle de Jong en Gürkan Küçüksentürk. Dertigers is een bewerking van de gelijknamige Vlaamse serie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

New endings and new beginnings in de laatste aflevering van #dertigers vanavond 😢🤐

Een bericht gedeeld door Leonoor Koster (@leonoork) op

Bron: ANP | Beeld: BNNVARA, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee