Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geheim ingrediënt maakt je pasta nog lekkerder

Geheim ingrediënt maakt je pasta nog lekkerder

Thuis & wonen
Geheim ingrediënt maakt je pasta nog lekkerder

Na een lange werkdag, een off-day of gewoon-een-dag is een dampend bordje pasta met tomatensaus hét ultieme comfort food. Maar het kan nog lekkerder: voeg hier een verrassend ingrediënt aan toe en je merkt meteen het verschil (en nee, het is geen zout).

Lees ook: Recept: pasta alla puttanesca

De truc
Het betreffende ingrediënt hadden we niet helemaal zien aankomen, maar is zeker het proberen waard. Wat je nodig hebt? Een flinke pan gekookte pasta met tomatensaus én… een schijfje verse limoen.

When life gives you lemons…
Schep jezelf een lekker bordje pasta op en doe er een flinke lepel tomatensaus overheen. Verwijder hierna de pitten uit het schijfje limoen en knijp het schijfje boven je bord pasta uit. Een paar goede druppels limoensap mag je wel over je gerecht heen sprenkelen, maar zorg ervoor dat je niet té enthousiast te werk gaat. Schep hierna je pasta een aantal keer om in je bordje, en daar is je pasta met een twist.

Je hoeft niet te vrezen dat je lievelingsmaaltijd nu helemaal naar limoen smaakt. Het geeft je pasta alleen nét even een vleugje frisheid en haalt de smaak van de tomaten naar boven. Genieten maar!

Bron: Pure Wow

 

Shoppen is altijd een goed idee