Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Schokkend: moordenaar uit Netflix-docu ‘Don’t F**k With Cats’ nog steeds actief?

Schokkend: moordenaar uit Netflix-docu ‘Don’t F**k With Cats’ nog steeds actief?

Thuis & wonen
Schokkend: moordenaar uit Netflix-docu ‘Don’t F**k With Cats’ nog steeds actief?

Het was één van de opvallendste toevoegingen aan het Netflix-aanbod afgelopen december: de bizarre documentaireserie ‘Don’t F**k With Cats’, over een gewetenloze kattenmoordenaar die video’s van zijn daden op internet deelt. Nu kijkers van het true crime-meesterwerk langzaam zijn bijgekomen, doen ze een volgende schokkende ontdekking: de gestoorde moordenaar waar het allemaal om draait lijkt nog steeds actief te zijn…

Let op: spoilers voor Don’t F**k With Cats volgen.

Luka Magnotta

De zieke moordenaar en dierenbeul Luka Magnotta zit achter slot en grendel, zo konden we zien in de schokkende Netflix-docu. Maar helaas houdt dat hem, zo lijkt het, niet tegen om zijn online activiteiten voort te zetten. Een groepje Reddit-gebruikers verzamelde de afgelopen tijd bewijs waaruit zou blijken dat Luka gewoon doorgaat met zijn beruchte fake accounts en het ophemelen van zichzelf.

Heldendaad

Het voormalige model zit nog altijd levenslang vast, onder meer voor de gruwelijke moord op student Justin Lin. Luka – die een zieke fascinatie heeft voor films als American Psycho en Basic Instinct (en daar zelfs zijn gruwelijke daden op afstemde) – lijkt echter nog steeds actief te zijn. In deze Reddit-groep verzamelde een groep kijkers bewijs dat hij vanuit zijn cel blijkbaar de beschikking heeft over iets waar hij mee op internet kan. In feite verricht deze groep dus dezelfde soort heldendaad als de bekende Facebook-groep uit de docu.

Lees ook
Are ‘YOU’ ready for more? Dít is alles dat we weten over seizoen 3 van Netflix’ ‘YOU’

Bewijs

Deze Redditors komen met verschillende lugubere bewijzen. Zo zou Luka dit nog steeds actieve Twitteraccount gebruiken en creëerde hij weer talloze nep-accounts om zichzelf op verschillende platformen de hemel in te prijzen. Eén van die accounts gaf deze bizarre blog-post een like. Als zieke klap op de vuurpijl postte hij eind december een ‘interview’ met zichzelf op YouTube, waarin hij ingaat op de docu. Dit is overduidelijk Luka die een Google Translate-stem inzette om zichzelf te interviewen, claimen deze kijkers. Kortom: het lijkt er sterk op dat Luka nog altijd doorgaat met zijn obsessieve online-gedrag en je kunt al het bewijs hier nog eens rustig nalezen.

De trailer van Don’t F**k With Cats:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Hollandse Hoogte – Rex Features

Shoppen is altijd een goed idee