Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > DOEN: Waan je in de wereld van vegan lekkernijen tijdens Veggie-World

DOEN: Waan je in de wereld van vegan lekkernijen tijdens Veggie-World

Thuis & wonen
DOEN: Waan je in de wereld van vegan lekkernijen tijdens Veggie-World

De oudste en grootste veganistische beurs van Europa keert terug naar Nederland. Dit weekend staat de Jaarbeurs te Utrecht weer compleet in het teken van plantaardig eten, tijdens de tweede editie van Veggie-World. En ja, zelfs als flexitariër ben je welkom!

Belangstelling
Vorig jaar vond de eerste editie van de Nederlandse Veggie-World plaats en dat was een daverend succes. Zo’n 5000 bezoekers kwamen op het veganistische event af. Dit jaar wordt er nog meer belangstelling verwacht. “Nu al ruim 7500 mensen staan op aanwezig bij het Facebook-evenement en het aantal standhouders is bijna verdubbeld,” aldus Veerle Vrindts, oprichter Viva Las Vega’s – medeorganisator van VeggieWorld Utrecht.

Diervriendelijke producten
Dit jaar wordt het evenement nog groter aangepakt. Allerlei ondernemers kunnen er terecht om hun diervriendelijke producten aan te prijzen. Van duurzame en fairtrade producten tot mode, accessoires en dierproefvrije cosmetica. Maar ook toerisme, gastronomie en huishoudelijke producten komen aan bod.

Foodbloggers
Daarnaast zijn er tijdens Veggie-World ook een aantal bekende veganistische foodbloggers aanwezig. Onder andere Lisa Stel van Lisa Goes Vegan, Happy Earth Kitchen en Erpel & Pilav zullen hun kennis over veganistisch eten delen.

Bekijk het volledige programma op www.veggieworld.de/nl/event/utrecht-nl. Tickets zijn hier ook verkrijgbaar vanaf €6. Kinderen tot 14 jaar zijn gratis.

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee