Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waarom je de true-crime documentaire ‘Why did you kill me?’ vandaag nog wil zien

Waarom je de true-crime documentaire ‘Why did you kill me?’ vandaag nog wil zien

Waarom je de true-crime documentaire ‘Why did you kill me?’ vandaag nog wil zien

Als de verveling toeslaat is het maar wat fijn om een goede film- of serietip te krijgen. Wij hebben er een voor je! De true-crime documentaire Why did you kill me? staat nú op Netflix en die moet je gezien hebben. Waarom? Dat leggen we je uit!

Why did you kill me?

Als je een liefhebber bent van spannende docu’s dan moet Why did you kill me? absoluut op je kijklijst. De documentaire gaat over de moord op Crystal Theobald in 2006. Zij kwam tijdens een schietpartij in Riverside, Californië om het leven toen ze nog maar 24 jaar oud was.

Vriend Juan

Voor een 24-jarige had Crystal al een hoop meegemaakt. Ze kreeg twee dochters tijdens het huwelijk met haar ex-partner, waar ze uiteindelijk van scheidde. Inmiddels had Crystal een nieuwe vriend genaamd Juan, die ook werd neergeschoten bij de schietpartij. Juan overleefde het incident, Crystal overleed twee dagen later aan haar verwondingen.

Catfishes

De documentaire gaat over de zoektocht naar de daders. Crystals moeder en nicht nemen hierin het heft in eigen handen door neppe MySpace-accounts aan te maken. Als zogenoemde catfishes hopen ze de daders op te sporen en in de val te lokken. Ze kiezen er expres voor om vrouwelijke personages te creëren in de hoop dat de daders hier verliefd op zullen worden. Ze gebruiken hierbij zelfs de foto’s van de vermoorde Crystal. De situatie dreigt alleen behoorlijk mis te lopen wanneer de twee contact opnemen met gangleden die niks met de moord te maken hebben.

Lees ook
Say what?! Deze acteurs uit ‘Ginny & Georgia’ zijn in het echt broer en zus

Trailer

Meer over de documentaire vertellen we niet, want we willen niet teveel spoileren. Twijfel je nog of het je wat lijkt? Check dan onderstaande trailer maar eens.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix