Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > DIY | Postercandy

DIY | Postercandy

DIY | Postercandy

Die ene mooie vakantiefoto, die foto van dat übergezellige tuinfeest en het kiekje dat je maakte van je blije kind: met je smartphone maak je de leukste foto’s. Zonde om ze op je telefoon te laten staan. Gelukkig kun je er een mooie Postercandy van maken: een fotoposter.

Postercandy-header

Postercandy

Een Postercandy is een verzameling van jouw mooiste fotomomenten op één poster. Elke keer dat je naar je fotoposter kijkt, denk je weer aan alle fijne momenten waarop de foto’s zijn genomen.

Zo maak je het

Je kunt je poster helemaal zelf samenstellen. Kies eerst het formaat dat jouw voorkeur heeft aan de hand van hoeveel foto’s je wilt gebruiken. Vervolgens geef je aan of je een witte of zwarte achtergrond wilt. Foto’s kunnen worden geüpload vanaf de computer maar ook – handig –  via Facebook en Instagram. Zodra je een selectie hebt gemaakt, begint het gepuzzel: waar wil je welke foto? Handig: je kunt alles later nog aanpassen, dus wanneer je besluit dat je die leuke foto van jou en je lief tijdens die fijne vakantie toch liever als eyecatcher in het midden van je Postercandy wilt, is dat zo gepiept!

Tips

Kies voor een mooie fotoposter bij voorkeur geen te donkere foto’s, dan loop je het risico dat deze ‘wegvallen’ in de collage en dat zou zonde zijn. Kies liever kleurrijke kiekjes met een duidelijk contrast en scherpe details. Leuk is bijvoorbeeld om een bepaald thema te kiezen (zoals alleen maar foto’s van je kleintje) of om mooie spreuken te gebruiken tussen je foto’s. Wil je je Postercandy nog meer laten opvallen aan de muur? Kies dan een mooie lijst waarin je de collage kunt doen.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar Postercandy.nl