Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít zijn de meest ondeugende hondenrassen

Dít zijn de meest ondeugende hondenrassen

Dít zijn de meest ondeugende hondenrassen
De meeste honden zijn wel eens ondeugend. Zeker als ze nog een pup zijn. Deze vijf hondenrassen zijn ook als ze volwassen zijn het toppunt van ondeugendheid. 

Ondeugende honden

Elke hond zal wel eens ondeugend zijn. Het ligt ook een deels aan de opvoeding van de hond. Maar er is duidelijk een top vijf van de ondeugendste hondenrassen. Dit je zul je vooral merken wanneer ze nog een puppy zijn, maar ook op latere leeftijd zal deze eigenschap naar voren komen. Het is toch goed om de oorzaak van de ondeugendheid te achterhalen. Misschien dat je hond zich verveelt of te veel alleen thuis is. Als niks helpt is het een goed idee om een keer de dierenarts te bezoeken, zo weet je zeker of er geen onderliggende oorzaak is.

Bordercollie

Bordercollies zijn slimme en loyale honden. Ze kunt ze makkelijk trainen. Maar ze kunnen ook heel koppig zijn als ze hun zin niet krijgen. Ook kauwen ze erop los als ze zich vervelen.

Shih tzu

Dit hondenras kan enorm ondeugend zijn. Ze zijn dol op graven, dus houd ze zeker in de gaten als ze in de Tuin rondlopen. Zonder toezicht zullen al snel je tuin vernielen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shih Tzu (@shihtzuclubs)

Beagle

Beagles zijn gek op eten. Het is daarom belangrijk dat ze als ze pup zijn al leren wat ze wel en niet mogen eten. Anders stelen ze later alle lekkere hapjes van jouw bord.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beagles (@beagle_society)

Labrador

Dit hondenras is nog altijd erg populair, maar ze zijn ook super ondeugend. Als pup hebben ze een langere zindelijkheidstraining nodig dan andere hondenrassen.

Lees ook
Dìt is de reden dat je hond vaak zijn kop schuin houdt

Staffordshire Bull Terriër

Deze honden zijn super lomp. Ze zullen wel vaker iets per ongeluk kapot maken of beschadigen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images