Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit zijn de leukste date ideeën voor kerst voor jou en je lover

Dit zijn de leukste date ideeën voor kerst voor jou en je lover

Dit zijn de leukste date ideeën voor kerst voor jou en je lover

Of je nou een partner hebt of nog in afspreekfase zit, op date gaan tijdens de kerstdagen is nooit een slecht idee. De kerstsfeer brengt ongelooflijk veel activiteiten met zich mee. Droom jij al jaren van die perfecte kus onder de maretak? Grijp dan nu je kans! Wij geven je alvast een paar gezellige date-ideeën voor tijdens de kerstdagen.

Lees ook: O no: je kunt dus allergisch zijn voor je kerstboom

1. Kijk een kerstfilm
De klassieke date night, maar dan volledig in kerstsfeer. Er zijn zo veel films over kerst, dus jullie zullen vast wel een exemplaar kunnen uitkiezen die jullie allebei graag kijken. Niks leuker dan knus tegen elkaar aan kruipen.

2. Experimenteer met chocomelk
Als je toch liever binnen blijft of als het buiten nét iets te koud is, kan je je beter binnen bezighouden. Je kan ook andere dingen doen dan samen een film kijken. Zoek eens een paar leuke chocomelrecepten op, experimenteer en test of het resultaat lekker is.

3. De kerstmark is the place to be
Een perfecte plek om met je date heen te gaan is de kerstmarkt! Het is er gezellig, met de kerstverlichting en -muziek op de achtergrond. Je kunt rustig van het ene kraampje naar het andere wandelen en hier en daar eens stoppen voor een warme chocomelk (of een glühwein).

4. Amsterdam Light Festival
Trek je jas en handschoenen aan, zet je muts op en ga samen met je lvoer naar het Amsterdam Light Festival. Van donderdag 27 november tot en met 18 januari kunnen jullie samen genieten van verschillende lichtkunstwerken in de stad.

5. Schaatsen in Amsterdam
Als de temperatuur tot ver onder het vriespunt daalt, gaat in Amsterdam het hart van menig schaatsliefhebber sneller kloppen. Niets leuker om het samen te doen en als je geen held op schaatsen bent, kan-ie je ook mooi van het ijs oprapen.

6. Bezoekje brengen aan het Glazen Huis
Het Glazen Huis staat dit jaar in Apeldoorn. Radiozender 3FM zamelt jaarlijks geld in voor projecten van Het Rode Kruis door drie dj’s op te sluiten. Ze mogen niets eten en draaien daarnaast 24/7 verzoeknummers, die je kunt aanvragen voor een donatie.

Bron: Flair Be, Cosmopolitan | Beeld: Sanoma Beeldbank

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome