Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit zijn de 10 duurste films op Netflix

Dit zijn de 10 duurste films op Netflix

Dit zijn de 10 duurste films op Netflix

Met een beetje mazzel kun je miljarden binnenslepen met een film, maar dat gaat niet zonder te investeren… Dit zijn de duurste films die je op Netflix kunt vinden.

Lees ook: Treurnis alom: Alle Disneyfilms verdwijnen binnenkort van Netfli

  1. Pirates of the Caribbean: On stranger tides Jack Sparrow (Johnny Depp) raakt in de war wanneer hij de enige vrouw die echt aan hem gewaagd is opnieuw tegenkomt (Penelope Cruz). Hij weet niet zeker of het nu ware liefde is of dat hij door haar gebruikt wordt om de beroemde Fountain of Youth te vinden. Klik hier voor meer info.
  2. Pirates of the Caribbean: At world’s end Het zijn donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd. Onze helden besluiten samen naar het einde van de wereld te reizen om Kapitein Jack Sparrow te zoeken. Maar om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore. Klik hier voor meer info.
  3. Captain America: Civil war Na het zoveelste incident waar The Avengers bij betrokken zijn, besluit de Amerikaanse regering in te grijpen. De superheldengroep mag niet langer ongecontroleerd ter werk gaan en moet verantwoording afleggen aan de overheid. Deze nieuwe situatie verdeelt The Avengers. Klik hier voor meer info.
  4. Star Wars: The force awakens Wanneer duistere krachten samenspannen moet de oude garde waaronder Luke Skywalker en Han Solo samen met een stel jonge honden de handen ineenslaan om de Dark Side uit te schakelen. Klik hier voor meer info.
  5. Pirates of the Caribbean: Dead man’s chest Jack Sparrow (Johnny Depp) heeft een schuld uitstaan bij kapitein Jones (Bill Nighy) van het spookschip De Vliegende Hollander. Het gaat niet om geld maar zijn zieleheil in het hiernamaals dus goede raad is duur. Hij vraagt hulp aan zijn vrienden Elizabeth Swann (Keira Knightley) en Will Turner (Orlando Bloom), die op het punt staan te gaan trouwen. Klik hier voor meer info.
  6. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Een jaar na de ongelooflijke avonturen van de De Leeuw, de heks en de kleerkast keren de koningen en koninginnen terug naar het verre wonderlijke koninkrijk Narnia. Ze ontdekken daar dat er in de tussentijd al 1300 jaren zijn verstreken in het bijzondere land Narnia. Klik hier voor meer info.
  7. The Lone Ranger De wijze Indiaan Tonto (Johnny Depp) vertelt hoe Texas Ranger John Reid (Armie Hammer) zich ontpopt tot een legende. John Reid is een man van de wet, getransformeerd tot een legende van rechtvaardigheid. Deze twee tegenpolen worden door het lot samengebracht en moeten leren hun krachten te bundelen om corruptie te bestrijden en hebzucht tegen te gaan. Klik hier voor meer info.
  8. Men in Black 3 Agent J (Will Smith) heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als het leven van agent K (Tommy Lee Jones) en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. Klik hier voor meer info.
  9. 2012 Nooit eerder heeft een datum in de geschiedenis zoveel betekend voor zoveel verschillende culturen, religies, wetenschappers en regeringen. 2012 is een episch avontuur over een wereldwijde natuurramp die het einde van de wereld inluidt en het verhaal vertelt van de heldhaftige strijd van de overlevenden. Klik hier voor meer info.
  10. Terminator Salvation John Connor (Christian Bale) is de man die op aarde het verzet moet leiden tegen Skynet en zijn leger van Terminators. De toekomst zoals Connor die zich had voorgesteld, verandert met de komst van Marcus Wright (Sam Worthington), een vreemdeling wiens enige herinnering is dat hij in de dodencel zat. Klik hier voor meer info.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome