Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit wil je: met deze kleurrijke items haal je direct de lente in huis

Dit wil je: met deze kleurrijke items haal je direct de lente in huis

Thuis & wonen
Dit wil je: met deze kleurrijke items haal je direct de lente in huis

Hoewel de zon zich verrassend vaak laat zien, is de lente – afgaande op de dalende temperaturen – nog ver te zoeken. En dat terwijl we er zo aan toe zijn. Maar je kunt het voorjaar natuurlijk ook in huis halen; met de kleurrijke producten van Orchids & SO is dat appeltje-eitje.

Lees ook: Video: zo romantisch was ‘Flair viert de liefde’ met Xander de Buisonjé

Je kunt je huis decoreren met vrolijke vaasjes en gekleurde kussens, maar het zijn planten die pas echt sfeer en leven in huis brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleurrijke orchidee? Deze planten bestaan in verschillende tinten, wat betekent dat er voor ieder interieur een passende plant is. Ook handig: je hebt naast verschillende kleuren orchideeën ook verschillende maten, dus óók in een kleine ruimte past een orchidee als geen andere plant.

Kleurrijke lente

Buiten staan de bloemetjes misschien nog niet in bloei, maar thuis kun je met de items van Orchids & SO de lente wél vast in huis halen. In de webshop vind je er een breed assortiment aan orchideeën, mét de meest vrolijke accessoires. Ga je bijvoorbeeld voor een doorzichtige vaas of haal je nóg meer kleur in huis met een van de lime-kleurige, paarse of lichtblauwe potten? Het is jouw feestje. Enne, de items zijn ook hartstikke leuk om cadeau te geven.

#Flairviertdeliefde

Ook voor een prachtig bruidsboeket kun je terecht bij Orchids & SO; daarnaast kun je ook de locatie laten voorzien van de mooiste bloemstukken. Ook voor ‘Flair viert de liefde’ – de grootste bruiloft van het jaar waarop Xander de Buisonjé een record aantal van 50 stellen tegelijk trouwde – werden de bloemen verzorgd door Orchids & SO. Benieuwd naar de foto’s die tijdens ‘Flair viert de liefde’ werden gemaakt door professionele fotografen? Bekijk ze hier.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Orchids & SO

Shoppen is altijd een goed idee