Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit wiegje van Ford sust je baby in slaap als tijdens een autorit

Dit wiegje van Ford sust je baby in slaap als tijdens een autorit

Thuis & wonen
Dit wiegje van Ford sust je baby in slaap als tijdens een autorit

Zachtjes wiegen, het licht van straatlantaarns en het zachte achtergrondgeluid van een motor: er is iets aan een autoritje wat ervoor zorgt dat je baby heerlijk in slaap valt. Ford speelt daar op in met dit speciale wiegje dat een autorit simuleert. 

Lees ook: 9 x creatieve babynamen waar je gelijk verliefd op wordt

Rustgevend
Het blijkt dat de voorbijgaande straatlichten, het zachte geluid van de motor en de licht wiegende beweging die je tijdens het autorijden ervaart, ervoor zorgen dat je gemakkelijk in slaapt valt. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar werkt ook bij baby’s. Autofabrikant Ford raakte hierdoor geïnspireerd en ontwierp de Max Motor Dreams.

Wiegje
Dit wiegje simuleert een autorit en zou ervoor moeten zorgen dat je kleine binnen no-time in slaap valt. Aan de onderkant van de wieg zitten speakers die het geluid van de motor nabootsen. In de zijkanten zitten led-lampen die het effect van straatlichten geven. Ook de beweging van een autoritje wordt door zachtjes wiegen nagebootst.

Om de wieg in te stellen moet je een ritje met de auto maken en dit vervolgens opnemen met een speciale app. De app slaat alle informatie op en geeft dit dan door aan de Max Motor Dreams, die de rit simuleert.

De wieg is nu nog een prototype, maar Ford onderzoekt de mogelijkheden om de Max Motor Dreams op de markt te brengen.

Bron en foto’s: www.maxmotordreams.com 

Shoppen is altijd een goed idee