Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit vond Twitter van Dionne Stax’ debuut bij DNA onbekend

Dit vond Twitter van Dionne Stax’ debuut bij DNA onbekend

Dit vond Twitter van Dionne Stax’ debuut bij DNA onbekend

Van het NOS Journaal naar DNA Onbekend. Het is nogal een stap en het was maar de vraag hoe Dionne Stax het ervan af zou brengen. Zeker omdat ze de schoenen van Caroline Tensen moest vullen die naar RTL vertrok. Dionne begon bij AVROTROS en kon dus zo het stokje van haar overnemen. 

De grote vraag was dus, hoe gaat Dionne de overgang doen van het serieuze NOS Journaal naar tranentrekker DNA Onbekend. Maar volgens de twitteraars onder de 1.075.000 kijkers, deed Dionne het hartstikke goed. Met veel gevoel las ze de uitslagen van Lynda en Jannet voor. Bij Lynda bestond namelijk de prangende vraag of Henk wel haar échte vader was, en Jannet vroeg zich al haar hele leven af of nu de voormalige buurman van haar moeder, Jan, of Albert haar vader was. De uitslagen maakten veel los bij de kijkers.

 

Lees ook: Humberto Tan geconfronteerd met ‘voormalig minnares’ Dionne Stax in ‘Jinek’

 

Wat heeft die meid een inlevingsvermogen

Op Twitter hadden de kijkers niets dan lof voor Dionne. ‘Erg integer en naturel’, klinkt het. Een ander sluit zich daarbij aan: ‘Naturel, inlevend en goed’, noemt hij het. Ook vinden ze Dionne oprechter overkomen dan ‘het geveinsde meezuchten’ van Caroline. Een ander pluspunt vonden de kijkers dat het programma niet werd opgenomen in een studio, maar bij de mensen thuis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Libelle