Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít staat ons te wachten in de eerste GTST-wintercliffhanger

Dít staat ons te wachten in de eerste GTST-wintercliffhanger

Dít staat ons te wachten in de eerste GTST-wintercliffhanger

Komende week worden zenuwslopende dagen in soapdorp Meerdijk. Aanstaande vrijdag zien we namelijk de allereerste wintercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden, en het belooft een heftig hoogtepunt te worden waar meerdere personages bij betrokken lijken te zijn. Groot voordeel ten opzichte van de welbekende zomerse cliffhanger: we kunnen na één weekend al zien hoe het verder loopt. 

Lees ook:
GTST doet aan recycling: waar zagen we deze set nou eerder?

Waar gaat het heen?
Op de facebookpagina van GTST is vandaag een klein voorproefje verschenen van het dramatische hoogtepunt waar kijkers al weken naartoe leven. Daarin lijkt het voor in ieder geval één inwoner van Meerdijk niet al te best af te lopen. Ook is duidelijk dat Jan Maes, de kersverse financieel directeur van ziekenhuis AZM, een grote rol aanneemt in het spannende plot.

Wie houdt het hoofd boven water?
Inmiddels is menig inwoner van Meerdijk de nieuwste griezel van het dorp liever kwijt dan rijk. Het is dan ook de vraag of Jan korte metten maakt met één van de mensen die hem dwars zit, of dat hijzelf – met zoveel vijanden – misschien wel een koppie kleiner gemaakt wordt…

Levensgevaarlijk, die vent
Onder anderen Zoë zit in een lastige positie door Jan en ook Aysen is gefrustreerd over zijn acties. Velen hebben door dat Jan onbetrouwbaar en wellicht zelfs gevaarlijk is, en dat zijn beloftes niets waard zijn, maar juist de mensen die hem zouden kunnen stoppen, lijken daar niets van mee te krijgen.

Verstrikt in het web
Langzaamaan raken steeds meer Meerdijkers gevangen in zijn web, dat leidt tot een hoogtepunt waarbij in in ieder geval Zoë in een vreselijk benarde situatie terecht komt. Hoe redt zij zich hier uit en wie biedt haar hulp? Is het Aysen of Bing of raken er onverhoopt nog andere Meerdijkers betrokken bij het drama?

De spanning bouwt deze week langzaam op tot de cliffhanger vrijdag. Je ziet GTST iedere werkdag om 20.00 uur op RTL 4.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Still uit uitzending