Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít spraakmakende programma komt terug op televisie!

Dít spraakmakende programma komt terug op televisie!

Thuis & wonen
Dít spraakmakende programma komt terug op televisie!

Tijd voor een kleine trip down memory lane. We nemen je mee naar het jaar 2001. Het jaar waarin George Bush president van Amerika werd, Herman Brood overleed en de toren van Pisa na een lange renovatie heropend werd voor publiek. Maar óók het jaar waarin het spraakmakende programma Fear Factor op telelvisie was. Remember?

Lees ook: Nostalgie: Deze 9 series keek jij sowieso als kind in de jaren 90

Het programma stond altijd garant voor kippenvel en heel veel ‘oohs’ en ‘aahs’. Ondanks dat we de rillingen kregen en we vaker wel dan niet met een misselijk gevoel op de bank zaten, keken we Fear Factor tóch wel. Met open mond keken we hoe kandidaten zich lieten opsluiten in een doodskist vol slangen of een hele lading kakkerlakken naar binnen schoven.

Als je wel houdt van wat spanning, een sterke maag hebt en wel zin hebt in wat nostalgische gevoelens, dan kunnen we je erg blij maken. Want Fear Factor komt terug op de buis! De presentatie is niet langer in handen van Joe Rogan, maar nu neemt rapper Ludacris dit op zich. Vanaf 30 maart keert het programma terug op MTV. Ga jij kijken?

Bron: Grazia

Shoppen is altijd een goed idee