Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit is wanneer Luke Perry voor het laatst te zien is in ‘Riverdale’

Dit is wanneer Luke Perry voor het laatst te zien is in ‘Riverdale’

Thuis & wonen
Dit is wanneer Luke Perry voor het laatst te zien is in ‘Riverdale’

Toen ‘Riverdale’-acteur Luke Perry plotseling kwam te overlijden, was heel de wereld in shock. Zijn collega’s en fans rouwden, én er laaide één prangende vraag op: hoe moest het nu verder zónder de geliefde acteur?

Cole Sprouse, de acteur die de rol van Jughead in Riverdale vertolkt, wist eerder al een tipje van de sluier op te lichten. “Ik kan er niet te diep op in gaan zonder iets te verklappen, maar we hebben iets narratiefs gepland”, zei hij destijds. “We hebben ook een aantal afleveringen aan hem opgedragen.”

Wanneer?

Nu is er meer duidelijkheid over wanneer Luke Perry voor het laatst te zien is als Fred Andrews. Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale, heeft laten weten dat het deze week zal plaatsvinden. “Deze week is de laatste aflevering waarin Luke meespeelt”, schrijft hij bij een foto van de acteur. “Zoals altijd heeft Fred wat wijze woorden voor Archie. Een prachtig, eerlijk moment tussen vader een zoon. Ik zou willen dat deze scenes eeuwig door konden gaan…”

Lees ook
Dochter Luke Perry reageert voor het eerst op het overlijden van haar vader

Hoe Luke uit de serie is geschreven, is nog niet bekend. Maar naar alle waarschijnlijkheid hoeven we niet lang te wachten op dat antwoord.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Beroerte

Enkele dagen nadat hij een beroerte kreeg, overleed Luke Perry op 52-jarige leeftijd. De Riverdale-acteur stierf op maandag 4 maart in een ziekenhuis in Burbank. Twee dagen na het vreselijke nieuws werd de productie van Riverdale stilgelegd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: ANP, Twitter

Shoppen is altijd een goed idee