Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit hilarische Instagramaccount wordt je nieuwe favoriet

Dit hilarische Instagramaccount wordt je nieuwe favoriet

Thuis & wonen
Dit hilarische Instagramaccount wordt je nieuwe favoriet

Neem een gezonde dosis zelfspot, een comédienne, een social mediaplatform en heel veel celebrityfoto’s en daar is de perfecte mix voor een succesvol Instagramaccount. Dat moet Celeste Barber gedacht hebben toen ze haar account startte. Het telt ondertussen 1.7 miljoen (!!!) volgers en wij zijn fan. En ja, dat ben jij zo ook. Geloof ons maar.

Lees ook: Deze Instagrammer maakt korte metten met de term ‘beach body’

De 35-jarige Celeste is actrice en comédienne. Ze werd in een klap bekend bij het grote publiek, toen haar Instagramaccount viral ging. De reden? Ze maakte de Instagramfoto’s van allerlei wereldsterren na, op haar eigen, unieke en vooral hilarische manier. Onder andere Kim Kardashian, Justin Bieber en Beyoncé waren al het slachtoffer van haar humor, en dat bleef niet onopgemerkt.

De Instagramfeed van Celeste is een opeenstapeling van geniale recreations van de meest populaire foto’s van Instagram. Niet alleen werken alle foto’s simpelweg ontzettend op onze lachspieren, maar de meeste foto’s zijn ook nog eens hele erg herkenbaar. Wij zien er in een huidkleurige onderbroek namelijk ook écht niet uit als topmodel Hailey Baldwin. En wanneer wij een ingewikkelde yogapose zouden doen op een rots (!), zou dat er allerminst charmant uitzien.

Precies daarom houden wij van Celeste, en weten wij zeker dat jij haar ook in je hartje zult sluiten. Nog niet bekend met deze Queen of Instagram? Bekijk dan onderstaande kiekjes maar. Niets teveel gezegd, toch?

Friday night // Monday morning. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #larastone

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Jan Magazine, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee