Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > In dit dierenpark wordt een hotel geopend

In dit dierenpark wordt een hotel geopend

In dit dierenpark wordt een hotel geopend

Waar je je in Disneyland tussen de sprookjesfiguren begeeft, zit je in Pairi Daiza tussen de dieren. Vanaf volgend jaar kun je namelijk ook hier een nacht doorbrengen en wakker worden met uitzicht op de vele dieren die in het park verblijven. Als dat geen leuk familieuitje is…

Lees ook: 41 x lachende dieren waar een mens gelukkig van wordt

Het dierenpark in België is al langer bezig met deze plannen, maar nu lijkt het er dan eindelijk van te komen. Naast dat ze bezig zijn met een kleinschalig hotel in het park, komen er ook speciale huisjes en een indianendorp.

Wolf voor de deur
Wie in het dorp verblijft, heeft zicht op een landschap met beren en wolven. De huisjes zijn geschikt voor vier personen, aangezien deze niet al te groot zullen worden. Daarnaast kun je ook in een verborgen huisje onder de grond verblijven, waarbij je goed zicht hebt op de andere wolven- en berensoorten.

Uitzichtje, hoor
Tot slot is er ook nog het hotel waar ongeveer 26 kamers gerealiseerd zullen worden. Wanneer je in één van deze hotelkamers verblijft, word je ’s ochtends wakker met uitzicht op een lagune met zeeleeuwen.

De kamers zullen in het voorjaar van 2019 geopend worden.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: HLN.be Beeld: iStock