Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit is de simpelste manier om je dekbedovertreksets bij elkaar te houden

Dit is de simpelste manier om je dekbedovertreksets bij elkaar te houden

Dit is de simpelste manier om je dekbedovertreksets bij elkaar te houden

Het klinkt vrij eenvoudig om de verschillende onderdelen van een dekbedovertrekset bij elkaar te houden, maar in de praktijk kan het nog best een lastige opgave zijn. Eindstand: je moet je bed opmaken met een bij elkaar geraapte set. En dat oogt toch een beetje rommelig.

Lees ook: Met dit fantastische dekbed is jullie geruzie om de dekens verleden tijd

Niet alleen het compleet houden van de dekbedovertreksets kan een opgave zijn, al die losse stukken kunnen ook voor een rommeltje zorgen in de kast. House & Home Pride – een Amerikaans Twitteraccount – komt met een handige tip.

Easy peasy

De Amerikanen delen een huishoudtip die je veel eerder had willen weten. Je dekbedovertrekset opbergen doe je namelijk het beste op de volgende manier: een van de kussenslopen en het dekbedovertrek zou je op de normale manier moeten opvouwen. Deze twee stop je vervolgens ín de overgebleven sloop, zodat de boel netjes bij elkaar blijft. Zo raak je niets kwijt én ziet je kast er lekker opgeruimd uit. ‘Dit verandert alles’, reageert iemand op Twitter. ‘Hoe komt het dat niemand dit eerder heeft bedacht?’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Gazet van Antwerpen | Beeld: iStock