Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít is de duurste donut ter wereld

Dít is de duurste donut ter wereld

Dít is de duurste donut ter wereld

Donuts bestaan in de meest gekke smaken en kleuren. Maar hoe bijzonder ook, echt heel veel geld zal je er niet voor hoeven neer te tellen. Behalve voor deze: dit is namelijk de duurste donut ter wereld.

Lees ook: Ook in déze Nederlandse stad komt een Dunkin’ Donuts filiaal

De lekkernij zal te zien zijn in een Amerikaanse reality die, zoals te verwachten, een kijkje geeft in het leven van superrijke mensen. De donut zal dan ook niet aan huis worden geleverd met een bestelbusje, maar in een echte Rolls Royce.

Golden Crystal Ube
Het pareltje heet de ‘Golden Crystal Ube’ en is pure rijkdom in de vorm van deeg en glazuur. Crystal Champagne zit in de mix om het geheel op smaak te brengen met een eetbare laag 24 karaat goud er bovenop. Als finishing touch is alles afgewerkt met bladgoud. Wat je daar dan voor moet neertellen? Eén donut zit op zo’n $100 (85 euro) en wil je jezelf echt verwennen dan kost een doos met 12 stuks $1200 (1000 euro). Koopje toch…

Check out the world’s most expensive doughnut 🍩💰 (Set your DVR for an ALL NEW Secret Lives of the Super Rich Thursday at 10pm on CNBC)

Een bericht gedeeld door Secret Lives of the Super Rich (@cnbcsuperrich) op

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Het Nieuwsblad | Beeld: Instagram & Shutterstock