Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít is de beste baan ter wereld: baby’s knuffelen

Dít is de beste baan ter wereld: baby’s knuffelen

Dít is de beste baan ter wereld: baby’s knuffelen

Klinkt als een droombaan, de hele dag van die lieve, schattige pasgeboren baby’s in je armen houden. Dat is het ook! De reden is alleen heel sneu. 

Lees ook: Zwanger? Er is nu Tinder voor babynamen

Een ziekenhuis in Ohio is met spoed op zoek naar een medewerker die met pasgeboren baby’s wil knuffelen. Steeds vaker worden baby’s geboren waarvan de moeder tijdens de zwangerschap opiaten heeft gebruikt. Deze baby’s kunnen dan het gevaarlijke NAS-syndroom ontwikkelen, een syndroom van afkickverschijnselen.

Zo krijgt zo’n baby’tje last van huilbuien, trilt het, kan het epileptische aanvallen krijgen en lijdt het zware emotionele schade. Deze baby’s hebben warmte, zorg en vooral heel veel liefde nodig om ze door die zware fase heen te krijgen.

Dit moet je doen

De baby’s krijgen medicatie, maar hebben knuffels nodig om door de huilbuien heen te komen. Ze vereisen flink wat interactie, meer dan de reguliere staf kan geven. Na een sollicitatie, twee gesprekken, was testjes en een aantal lessen is de baby-knuffelaar klaar om aan de slag te gaan. Als het maar niet zo ver weg was…

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

 

Bron: Hello Giggles