Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Disneyland Paris krijgt twee nieuwe attracties in 2017

Disneyland Paris krijgt twee nieuwe attracties in 2017

Disneyland Paris krijgt twee nieuwe attracties in 2017

Confetti en champagne; Disneyland Paris blaast volgend jaar 25 kaarsjes uit en viert dat met twee nieuwe attracties in het Star Wars-universum. Meteen een excuus om in 2017 nog eens een tripje te boeken naar het populaire pretpark.

Twee nieuwe attracties
Als je grote fan bent van Disneyland Paris en er ongeveer elke twee jaar een bezoekje brengt, zal je ongetwijfeld heel erg blij zijn dat het pretpark voor z’n 25e verjaardag, op 26 maart, twee nieuwe attracties en magische shows zal onthullen.

Star Wars en Space Mountain
Op het programma: de wereld van Star Wars krijgt twee nieuwe, futuristische attracties, waaronder Star Tours: The Adventure, een nieuwe 3D-attractie die je laat reizen door het sterrenstelsel. Ook de Space Mountain krijgt een totaal nieuwe look en wordt de Star Wars Hyperspace Mountain, een intergalactische reis aan boord van een TIE fighter onder de dreiging van een Star Destroyer.

Nieuwe Disney Stars Parade
Kers op de taart? De volledig nieuwe Disney Stars on Parade en verschillende nieuwe shows, zoals Mickey Presents: Happy Birthday Disneyland Paris en The Shining Princess Waltz die een reünie zal houden met Belle, Aurora, Assepoester en hun collega-prinsesjes. Daarnaast is er ook nog de Disney Illuminations, een avondshow met talrijke special effects. Wij hebben alvast een excuus om volgend jaar het kind in onszelf naar boven te halen in Disneyland Paris!

1722746

Bron: Gipgy

Lees ook: