Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze Disney-prinses ben jij volgens je sterrenbeeld!

Déze Disney-prinses ben jij volgens je sterrenbeeld!

Déze Disney-prinses ben jij volgens je sterrenbeeld!

Enkele weken geleden vertelden we jullie nog dat je sterrenbeeld misschien zal veranderen, maar tot nu toe zijn er nog geen concrete plannen. Hoog tijd dus om een beetje dieper in te gaan op de eigenschappen die jou zogezegd volgens je sterrenbeeld eigen zijn. En blijkbaar kan je nu ook uitzoeken welke Disney-prinses je hierdoor zou zijn! Wij zetten ze even allemaal voor je op een rijtje!

Ram

1470041973-syn-xxx-1469740639-disney-aries

Als een Ram, zul jij altijd het voortouw nemen, zeker in moeilijke situaties. Zelfs als je je hiervoor moet verkleden als een man en het huis van je ouders ’s nachts stiekem moet uitsluipen zodat je kunt meevechten in de oorlog en de tegenstander kan verslaan. Net als Mulan, vind jij het niet leuk om toe te kijken vanaf de zijlijn. Hierdoor kan je soms ook wel een beetje té impulsief zijn en heb je een vriendelijke draag nodig (een andere mens volstaat ook) om je in te tomen.

Stier

hd-aspect-1469740715-disney-taurus

De Stier staat bekend om zijn koppigheid. Of als een boze heks je gevangen heeft genomen in een toren en de enige manier om te vluchten langs je haar naar beneden te glijden is, kan je het ook doorzettingsvermogen noemen. Net als Rapunzel ben je een geduldige vriend en heb je een down-to-earth perspectief op het leven.

Tweelingen

hd-aspect-1469740793-disney-gemini

Tweelingen staan bekend om hun veelzijdigheid en het vermogen om zich aan te passen aan de dingen die op je pad komen. Net zoals die ene keer dan prinses Jasmine wegliep uit het paleis van de sultan en ze besloot om te leven als een boer, gewoon voor de lol. Tweelingen geraken ook snel verveeld, dus is het belangrijk om jezelf een vriendje te vinden met een vliegend tapijt die je overal naar toe kan brengen. Of gewoon een avontuurlijk vriendje zal ook volstaan.

Kreeft

hd-aspect-1469740830-disney-cancer

Kreeften zijn heel emotionele mensen, wat helaas ook betekent dat ze voor een lange tijd een wrok kunnen koesteren. Zoals wanneer je vriendje Hercules naar Mount Olympus zou verhuizen zonder jou, je zou boos zijn voor de rest van je leven. Probeer je dus te omringen met mensen die de emotionele bui op voorhand al kunnen voelen hangen.

Leeuw

hd-aspect-1469740940-disney-leo

Als Leeuw wil je steeds in het middelpunt van de belangstelling staan. Het hebben van een rode bos manen zoals Disney-prinses Merida zal zeker helpen, maar anders zullen je creativiteit en je enthousiasme het werk doen. Leeuwen houden ook van sport en van de natuur. Misschien eens leren boogschieten?

Maagd

hd-aspect-1469741002-disney-virgo

Jouw sterkste punt? Je aandacht voor details! Andere mensen, bijvoorbeeld 7 dwergen die voor een lange tijd in ellende hebben geleefd, zullen je een perfectionist noemen, maar leg deze kritiek gewoon naast je neer en doe lekker je ding. Wanneer ze in de problemen komen, zullen ze weten hoe handig jouw punctualiteit was. En ohja, je lippenstift is ook steeds perfect aangebracht!

Weegschaal

hd-aspect-1469740478-disney-libra

Weegschalen zullen anderen altijd boven zichzelf plaatsen, waarbij anderen hier ‘wasberen, kolibries, pratende bomen en kolonisten die je land willen overnemen’ betekent. Dit is de reden waarom jouw sterrenbeeld wordt vertegenwoordigd door een weegschaal, omdat je net als Pocahontas eerlijkheid boven alles waardeert en je weet dat elke rots, boom en wezen leeft en respect verdient.

Schorpioen

hd-aspect-1469741075-disney-scorpio

Het achtste teken van het sterrenstelsel is heel intens, met een sterk gevoel voor ambitie en een hartstochtelijk verlangen om steeds de controle in handen te hebben. Het is ook een waterteken, water dat verandert in ijs, en het maakt van jou de perfecte Elsa uit Frozen. En hoewel haar levenslied ‘Let It Go’ refereert naar het feit dat je de dingen meer moet loslaten, gaat het eigenlijk over leren dat je niet bang moet zijn voor je eigen krachten of voor jezelf.

Boogschutter

hd-aspect-1469741153-disney-sagittarius

Boogschutters houden van hun vrijheid, dus als je merkt dat je opgesloten zit in een kasteel met pratende objecten en een kolossaal beest, ga je waarschijnlijk niet gelukkig kunnen zijn. Net als Belle, hou je ervan om te lezen en dingen bij te leren, maar die nieuwsgierigheid kan je ook soms in de problemen brengen (bijvoorbeeld in die westelijke vleugel waar je absoluut niet mocht komen).

Steenbok

hd-aspect-1469741206-disney-capricorn

Als een Steenbok, ben jij de meest praktische en gedisciplineerde persoon van allemaal. Dit is ook de reden waarom jij prinses Tiana’s droom om een eigen restaurant te openen zeker zal begrijpen. Steenbokken hebben er ook een hekel aan als er dingen in de weg staan van hun succes, zoals in een kikker veranderd worden tijdens je tocht om een gerenommeerde chef-kok te worden.

Waterman

hd-aspect-1469741268-disney-aquarius

De Waterman is een van de vriendelijkste sterrenbeelden en net zoals Assepoester heb jij geen probleem om met écht iedereen een praatje te slaan, zelfs de muizen die in je kamer wonen. En hoewel het altijd goed is om lief te zijn voor anderen, verhindert die vriendelijkheid je soms in het leven. Denk ook af en toe eens aan jezelf en ga gewoon naar dat bal als je daar zin in hebt!

Vissen

hd-aspect-1469741317-disney-pisces

Vissen houden ervan om te dagdromen, waardoor ze een beetje meer introvert zijn dan de andere sterrenbeelden. Het kan natuurlijk van pas komen als je je stem inruilt voor benen, maar daarna de knappe prins versieren is dan toch een pak moeilijker. Zorg ervoor dat je dagdromen niet te veel van je tijd in beslag nemen, of je zal net zoals Arielle, veel leuke momenten aan je voorbij laten gaan.

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan