Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wereldprimeur: Disney-streamingsdienst in Nederland nú al (gratis!) beschikbaar

Wereldprimeur: Disney-streamingsdienst in Nederland nú al (gratis!) beschikbaar

Thuis & wonen
Wereldprimeur: Disney-streamingsdienst in Nederland nú al (gratis!) beschikbaar

Concurrenten als Netflix en Videoland (en het bijna te verschijnen Apple TV+) kunnen hun borst natmaken. De nieuwe streamingdienst van Disney, ‘Disney+’, is vanaf vandaag namelijk al te gebruiken! Gebruikers kunnen de dienst tot 12 november, de dag van de wereldwijde release, gratis uitproberen. Nederland is het eerste land ter wereld dat toegang krijgt tot de app.

Proefkonijnen

Eerder werd al bekendgemaakt dat Nederland een van de eerste landen zou zijn waar Disney+ zou worden uitgerold. De streamingsdienst is vanaf nu te gebruiken in webbrowsers en je kunt een app downloaden via iPhone en Android-toestellen. Ook is een app beschikbaar op spelcomputers, zoals de PlayStation 4. Inschrijven voor de gratis proefperiode kan hier via de officiële website. Let op: je proefabonnement wordt na 12 november automatisch omgezet in een betaald abonnement. Je moet zelf van tevoren je abonnement opzeggen als je niet wil betalen. De prijzen vanaf 12 november zijn 6,99 euro per maand of 69,99 voor een jaarabonnement.

Van klassiekers tot populaire nieuwkomers

Abonnees krijgen voor dat bedrag de beschikking over reclamevrije films, series en andere programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. De dienst biedt abonnees niet alleen toegang tot de uitgebreide filmbibliotheek van Disney en dertig seizoenen van The Simpsons, maar het zal ook de plek zijn waar de nieuwste films van Disney te streamen zijn, zoals Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent 2, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee