Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dilemma: ‘Man op de crèche?’

Dilemma: ‘Man op de crèche?’

Thuis & wonen
Dilemma: ‘Man op de crèche?’

Iedere week plaatsen wij een dilemma op Facebook, omdat we erg benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde stellingen denken. De vraagstukken gaan over persoonlijke situaties van lezeressen, die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij het maken van een beslissing. Deze week komt het dilemma van de 33-jarige Joyce, die twijfelt of ze haar dochtertje naar een kinderdagverblijf wil brengen waar een man werkt. Wat zouden jullie doen?

Lees ook: Dilemma: ‘Mag ik namens mijn nichtje ingaan tegen haar man?’

Kid: Ik werk zelf in de kinderopvang en heb een mannelijke collega. Het is een super fijne en hele lieve collega, die heel goed voor alle lieve kindjes zorgt. Ik wil alleen maar zeggen dat ik dit toch echt discriminatie vind. Leer die man kennen en oordeel alsjeblieft niet te snel. Er werken ook zeker weten hele goede leiders in de kinderopvang, die misschien wel beter zijn dan leidsters!!’

Fina: Dan wil ik je het advies geven om eerst zelf kennis te maken met deze man en als je bij hem een raar onderbuikgevoel hebt je kindje daar absoluut niet te brengen!

Inge: Wat jammer dat de verhalen over een paar rotte appels je doen twijfelen. Je dochter zal wel meer mannen tegen komen: badmeesters, meesters op school bij sportclubs enz.

Maritza: Snap het spijtig genoeg wel. Volg je gevoel…Helaas met dames vaker te stellen gehad met vervelende ervaringen dan met mannen. Juist leuk een man. Heel verfrissend en gezond. En nog geëmancipeerd. Hij zal niet voor niets aangenomen zijn denk ik. Heb vertrouwen.

Joke: Echt heel jammer dat je zo niet wil zijn maar zulke gedachtes hebt.. zo jammer de mannelijke pedagosche begeleiders hebben het al zo moeilijk door zulke ouders voelen zich al in een glazenhuis werken..Terwijl het juist zo leuk is.. bij mijn kinderen op de crèche werkt een man. Iedereen is gek op hem en het zo leuk als hij er is. En ook goed voor de kinderen de dames werken toch anders en spelen op een andere manier..Want heb je al met hem zelf gesproken, of probeer je eens af te vragen waarom je het tegenstaat. En neem de reacties van hier eens in je beslissing mee…. succes in je keuze.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Shoppen is altijd een goed idee