Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hou op hoor: niet één maar twee ‘GTST’-personages verlaten Meerdijk

Hou op hoor: niet één maar twee ‘GTST’-personages verlaten Meerdijk

Thuis & wonen
Hou op hoor: niet één maar twee ‘GTST’-personages verlaten Meerdijk

Als een van de vaste castleden Meerdijk verlaat, breekt ons hart al een beetje. Nu verdwijnen er maar liefst twee personages uit ‘GTST’. #Huilen.

Over wie we het hebben? Dilan Yurdakul – die de rol vertolkt van Aysen Baydar – en Anouk Maas, die alweer ruim 1,5 jaar in de huid kruipt van Zoë Xander. Hun – in elk geval tijdelijke – vertrek is bevestigd door RTL, na eerdere berichtgeving van 6 Inside. Of de twee hun laatste draaidagen er al op hebben zitten, is niet bekend. Als we het entertainmentprogramma van Albert Verlinde en Jan Versteegh mogen geloven, heeft Anouk al afscheid genomen en volgt Dilan wat later.

Vragen, vragen, vragen

De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden willen niets verklappen over het verloop van de soap en dus is ook niet onthuld hoe de dames het welbekende Meerdijk gaan verlaten. Ook wil RTL geheim houden of Dilan en Anouk voorgoed uit de serie zijn geschreven of op den duur weer terugkeren naar Meerdijk. Wat is de reden van hun vertrek? Gaan ze samen? Zo. Veel. Vragen. En  binnenkort hopelijk evenveel antwoorden.

Lees ook
Zó ziet de echte dochter van GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn er nu uit

Carrièreswitch

Yurdakul is sinds januari 2012 te zien in de soap. Zij zou een halfjaar vrij willen om te kunnen schrijven. Maas voegde zich in september 2017 bij de cast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee