Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dierenliefhebbers, opgelet: deze gloednieuwe film mag je niet missen

Dierenliefhebbers, opgelet: deze gloednieuwe film mag je niet missen

Thuis & wonen
Dierenliefhebbers, opgelet: deze gloednieuwe film mag je niet missen

Als je weleens in Amsterdam komt, valt waarschijnlijk vooral de drukte van de toeristen op. Ook de duiven zijn haast niet te missen, maar als je De Wilde Stad ziet, word je je pas bewust van alle andere dieren die zich in de stad bevinden.

Lees ook: Kattenvrouwtje? Dan ben je intelligenter dan mensen met een hond

De makers van ‘De nieuwe wildernis’ (Gouden Kalf 2013) en ‘Holland – Natuur in de delta’ (Gouden Film 2015) komen met een nieuw pareltje, namelijk ‘De wilde stad’. Hierin neemt Abatutu – met de stem van Martijn Fischer – je mee op avontuur door onze drukke hoofdstad, die niet alleen krioelt van de mensen maar óók van de vele wilde dieren en planten. De filmkater is een echte stadsbewoner die alle speciale plekken van Amsterdam weet te vinden en je dingen laat zien die je als (gehaaste) bewoner of bezoeker van de stad onopgemerkt blijven.

Eén ding is zeker: je ziet Amsterdam ineens vanuit een heel ander perspectief. Vanaf 1 maart draait de film van regisseur Mark Verkerk en producent EMS Films op het witte doek. Alvast een voorproefje? Bekijk de trailer hieronder.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: iStock, De Wilde Stad

Shoppen is altijd een goed idee