Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze wijntrein neemt je mee langs de populairste wijngaarden van Amerika

Deze wijntrein neemt je mee langs de populairste wijngaarden van Amerika

Deze wijntrein neemt je mee langs de populairste wijngaarden van Amerika

Ga je nog met vakantie vertrekken en zoek je nog een bestemming? Wat denk je van een ticketje richting de Verenigde Staten, want daar kan je de treinrit van je leven maken. De Napa Valley Wine Tours neemt je namelijk mee langs de populairste wijngaarden. Proost!

Lees ook: Droombaan: Dit bedrijf betaalt je om whisky te drinken

Het treinspoor werd gebouwd in 1864 en zo’n honderd jaar later werd het traject omgevormd. Nu brengt hun wijntrein je van Napa naar St. Helena (en terug) en ondertussen bezoek je bekende wijngaarden. Verder kan je tijdens de treinrit ook genieten van verschillende maaltijden. Za-lig!

Reizigers kunnen uit verschillende ritten kiezen. Zo heb je de Murder Mystery-treinrit waarbij je het Castello di Amorosa kan bezoeken. Koppeltjes kunnen opteren voor het Romance on the Rails-pakket. In totaal zijn er zo’n twaalf verschillende opties, maar bij elke rit krijg je standaard een glaasje wijn of bubbels. Ideetje, NS?

Onderweg kan je bij een of bij verschillende wijngaarden stoppen zoals bijvoorbeeld de Raymond Vineyards, Beringer Winery en de Robert Mondavi Winery. Bovendien is ook het eten op de trein meer dan de moeite waard. Zo staan er onder andere een lekkere ravioli en een gazpacho van tomaat op de menukaart.

Let the adventure begin! Book your #winetrain journey at winetrain.com 📸 by @lanorris87 #AllAboard

A post shared by Napa Valley Wine Train (@winetrain) on

Last but not least, ziet ook de trein zelf er piekfijn uit. Je hebt een prachtig uitzicht op het landschap van Californië, maar dat krijg je natuurlijk niet gratis. De minimumprijs is zo’n 125 euro per persoon en de tour duurt drie tot zes uur.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!