Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Grappig: vrouw laat veelzeggend T-shirt drukken voor verloofde

Grappig: vrouw laat veelzeggend T-shirt drukken voor verloofde

Thuis & wonen
Grappig: vrouw laat veelzeggend T-shirt drukken voor verloofde

Het is erom berucht: het vrijgezellenfeest is vaak de laatste uitspatting voordat je het jawoord zegt. Mag natuurlijk, maar je kunt het ook te bont maken. Deze verloofde bedacht een slimme manier om haar hubby in spe eraan te herinneren dat hij tijdens zijn vrijgezellenfeest niet over de schreef ging.

Lees ook: BEWEZEN: ‘Netflix cheating’ is het nieuwe vreemdgaan

Aan alle mannen die er niet in slagen om hun koffer zelfstandig in te pakken: beware. De Britse Laura Smith liet namelijk een verrassing achter in de koffer van haar verloofde, die zijn vrijgezellenfeest ging vieren in een andere stad. Akeem Griffiths ontdekte een onbekend T-shirt in zijn tas, met een wel heel gezellige opdruk.

Op het T-shirt prijkte een selfie van Laura, gevolgd door de tekst: ‘Waarom zou je voor een hamburger kiezen wanneer je thuis een steak hebt?’ Om op de achterkant nog even duidelijk te maken dat andere vrouwen niet hoeven te proberen Akeem te versieren. Onder een schattige koppelfoto stond de veelzeggende tekst: ‘Ik hou van mijn prachtige vriendin, Laura Smith!’ Deze gaan we onthouden, Laura.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee