Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze 4 sterrenbeelden piekeren ’s nachts het vaakst

Déze 4 sterrenbeelden piekeren ’s nachts het vaakst

Déze 4 sterrenbeelden piekeren ’s nachts het vaakst

De hele nacht wakker liggen en alleen maar kunnen piekeren over alles en nog wat. Herken jij dit probleem? Misschien ben je dan wel één van deze sterrenbeelden. 

Ram

Voor het sterrenbeeld Ram is het heel erg belangrijk om na een lange dag hun hoofd leeg kunnen maken, anders vallen ze niet in slaap. Praten over gevoelens vindt dit sterrenbeeld lastig. Alles wordt opgekropt. ’s Nacht ga je hier weer aan denken en lig je weer klaarwakker in bed en kom je niet in slaap.

Tweeling

Het brein van de Tweeling is 24/7 bezig. Er is nooit een moment op de dag dat je even nergens aan denkt. Omdat het overdag zo druk in je hoofd is, lukt het niet goed om dat ’s nachts los te laten. Grote kans dat je ook vaak laat naar bed gaat, omdat je altijd wel belangrijkers iets te doen hebt dan slapen. Een goede nachtrust is juist belangrijk voor dit sterrenbeeld.

Kreeft

Kreeften zijn over het algemeen workaholics. Ze gaan tot laat door met werken en beginnen het liefst zo snel mogelijk weer. Ook ’s nachts gaat het werk nog door in je hoofd, waardoor je niet goed in slaap kan vallen. Het is beter om een paar uur voordat je gaat slapen niet meer te werken en tijd te maakt om te ontspannen.

Lees ook
Leuk weetje: déze 3 sterrenbeelden zijn het intelligentst

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is een echte perfectionist en altijd kritisch op zichzelf. Hierdoor piekert het sterrenbeeld ook veel. ’s Nachts in bed denken ze na over wat ze anders en beter hadden kunnen doen. Dit gepieker zorgt voor een slechte nachtrust. Die nachtrust kun je juist zo goed gebruiken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images