Je bent hier: Home > Thuis > Déze nieuwe trailer van ‘Friends: The Movie’ gaat giga viral

Déze nieuwe trailer van ‘Friends: The Movie’ gaat giga viral

Thuis
Déze nieuwe trailer van ‘Friends: The Movie’ gaat giga viral

Veertien jaar geleden kwam er na tien jaar heerlijke televisie een einde aan de serie Friends. Zo nu en dan werd tot blijdschap van veel fans gehint op een reünie, maar nieuw materiaal kwam er tot dusver nooit. Nu er een trailer online is verschenen van Friends: The Movie, gaat het internet dan ook he-le-maal los.

Lees ook
Say what?! Deze super bekende term komt uit Friends

Wat rimpeltjes erbij
Op het YouTube-kanaal Smasher verscheen eerder deze maand een trailer die hint naar een film over onze favoriete New Yorkers. Alle hoofdrolspelers uit de serie zijn daarin van de partij. Doordat Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe in de video heel wat jaartjes ouder ogen dan toen we ze voor het laatst gezien hebben, hadden we goede hoop. Maar helaas, het project blijkt nep.

Baby’s en huwelijksproblemen
De trailer is gemaakt met beelden uit de serie en uit andere projecten van de hoofdrolspelers, waar een mooi lopend verhaaltje van is gemaakt. Hoewel we dus opnieuw kunnen fluiten naar een revival van de serie of een filmproject, vinden die hard fans de trailer geweldig. De video, waarin Rachel opnieuw zwanger is en Monica en Chandler huwelijksproblemen hebben, wordt online dan ook massaal bekeken en gedeeld.

Who knows…
Zou de populariteit van deze verzonnen filmtrailer de makers en Friends-sterren dan toch overtuigen om ooit weer samen te komen? Fingers crossed. Tot die tijd vermaken wij ons met dit feelgood knutselwerkje én alle tien seizoenen Friends, die begin dit jaar werden toegevoegd aan het Netflix-assortiment.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Still uit trailer ‘Wonder’