Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze hobby past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Déze hobby past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Déze hobby past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Nu we veel thuis zijn en daardoor ook wat meer vrije tijd hebben, is het een goed moment om een nieuwe hobby te beginnen. Benieuwd welke hobby het best bij jou past volgens je sterrenbeeld? Lees dan snel verder!

Ram

21-03/20-04

Kijk eens naar haar- en make-up tutorials. En probeer het daarna uit: zo kan je jezelf een frisse, nieuwe look geven. Op YouTube zijn genoeg leuke en makkelijk tutorials te vinden.

Stier

21-04/20-05

Yoga en meditatie is de perfecte hobby voor jou! In deze stressvolle tijd kun jij wel wat ontspanning gebruiken. Gebruik je vrije tijd om tot rust te komen door wat simpele yoga-oefeningen. Of ga eens mediteren. Probeer het vanaf nu dagelijks te gaan doen, je zal zien dat het steeds beter gaat.

Tweelingen

21-05/21-06

Het is tijd voor een digitaal feestje! Dat alleen thuiszitten is natuurlijk eenzaam, dus hoog tijd om een online borrel te geven voor je vrienden. Nodig ze uit, drink samen online een heerlijk wijntje en klets lekker bij.

Kreeft

22-06/22-07

Je social media heeft hoognodig een update nodig. Door het virus zijn je carrièredoelen op een laag pitje komen te staan. Het is tijd om via social media nieuwe mensen te leren kennen in je vakgebied. Wie weet wat daaruit voortkomt!

Leeuw

23-07/23-08

Wees creatief en maak een mooi fotoboek. Misschien moest je wel je vakantie uitstellen of annuleren. Enorm balen natuurlijk, maar je hebt nu tijd om terug te blikken op die mooie momenten van een andere reis. Plak je favoriete foto’s in een fotoboek of maak er eentje online.

Maagd

24-08/22-09

Experimenteer met seks. Of je nu met je partner in quarantaine bent of dat je vrijgezel bent: ga op zoek naar manieren om jezelf of je partner te verwennen. Zo kan je bijvoorbeeld een nieuw standje proberen, of bestel een vibrator om jezelf een plezier mee te doen. Have fun!

Weegschaal

23-09/22-10

Spelletjes spelen is een goede bezigheid voor jou. Dit kunnen zowel bordspelletjes als online gamen zijn. Je bent competitief én sociaal. Deze eigenschappen komen goed van pas bij het spelen van een (online) spelletje.

Schorpioen

23-10/22-11

Het is tijd voor een lenteschoonmaak! Je huis verdient een grote schoonmaakbeurt. Nu kan je bijvoorbeeld eindelijk eens je kledingkast uitzoeken en kasten opnieuw inrichten. Zet je favoriete muziek aan en ga lekker aan de slag.

Boogschutter

23-11/21-12

Ga iets creatiefs doen. Bijvoorbeeld schilderen, fotograferen of schrijven. Nu is het moment om aan de slag te gaan met al die creatieve ideeën die al maanden in je hoofd zitten.

Steenbok

22-12/20-01

Duik de keuken in. Nu je meer tijd hebt, kun je uitgebreider gaan koken. Zoek lekkere recepten op of experimenteer zelf. Eet smakelijk!

Waterman

21-01/19-02

Begin een journal, bijvoorbeeld een bullet journal of een doelenplanner. Hierin kan je van alles kwijt. Nieuwe ideeën, belangrijke taken, persoonlijke gedachten, noem maa rop. Door alles op te schrijven krijg je meer rust in je hoofd.

Lees ook
Oh la la! Déze drie sterrenbeelden kunnen het beste tongzoenen

Vissen

20-02/20-03

Wees creatief en ga lekker DIY’en. Je hoeft niet altijd iets nieuws te kopen om je interieur een andere look te geven. Oude meubelen kan je hergebruiken. Je zou je kast een andere kleur kunnen geven, of maak iets leuks voor aan de muur. Kijk wat je kan doen met de spullen die je al hebt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels