Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze Harry Potter-kaars onthult in welke afdeling je zit

Deze Harry Potter-kaars onthult in welke afdeling je zit

Deze Harry Potter-kaars onthult in welke afdeling je zit

Stiekem hebben we allemaal weleens gefantaseerd in welke afdeling we zouden zitten op Zweinstein. Ben je toch meer Ravenklauw of schuilt er een Zwadderich in je? Deze kaars onthult waar je thuis hoort.

Lees ook: Dit wordt de vervanger van de Harry Potter expo in CineMec

CraftyWitchesDecor heeft namelijk een set kaarsen gelanceerd die je sorteren in een van de vier afdelingen. De binnenkant van elke kaars, eenmaal opgebrand, maken jouw ware aard bekend.

Kleur bekennen
Elk van de huizen heeft dan ook een andere kleur. Griffoendor is bordeauxrood en staat voor moed en dapperheid. Ravenklauw krijgt blauw en waardeert kennis en intelligentie. Zwadderich is groen en is bedoeld voor Potterheads die sluw zijn en ambitie en vindingrijkheid waarderen. Als laatste is er geel voor Huffelpuf: dit staat voor hard werk, geduld, toewijding en loyaliteit.

Zweinstein in de herfst
En mocht je je ooit afgevraagd hebben hoe Zweinstein ruikt, dan kun je er nu achterkomen! Volgens de omschrijving hebben de kaarsen de geur van ‘Zweinstein in de herfst’: appels, peren, mandarijnen, perziken, frambozen en boomschors, met noten van kaneelstok, kruidnagel en vanille. De kaarsen branden wel 40 tot 55 uur en kosten maar 13 euro. Durf jij het aan?

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Metro.co.uk | Beeld: Instagram & Giphy